Budinca de paste "fussili" (multicooker)

Postat de Irinukaaa in Prajituri
21 Iun 2014 | 3078 vizualizari
Budinca de paste "fussili" (multicooker)

O gustare delicioasa!

Ingrediente

  • 200 g paste "fusilli"
  • 150 g branza sarata
  • 2 linguri de zahar
  • 100 g stafide
  • 3 oua
  • unt pentru uns oala
  • parmezan
  • esenta de vanilie/ zahar vanilat

Mod de preparare

Fierbem pastele cu apa si putina sare in cuva aparatului Multicooker, selectand functia Boil. Cand sunt fierte, le scurgem de apa intr-o sita, clatim oala aparatului si o ungem cu unt.

Punem o jumatate din cantitatea de paste, adaugam jumatate din branza razuita, o lingura cu zahar, cateva stafide, o parte din ouale batute in prealabil cu zaharul vanilat.

Punem restul pastelor, adaugand branza ramasa, inca o lingura de zahar, stafidele si restul oualor batute.

Am presarat deasupra parmezan ras, dandu-i un gust deosebit.

Selectam functia Bake a aparatului setat la 150 grade si 40 minute.

Pofta buna!

(Reteta a fost inspirata de la Ina cu "Budinca cu spaghete cu branza si stafide", adaptata la tipul pastelor avute in acel moment in casa si la aparatul Phillips Multicooker)

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de paste "fussili" (multicooker)" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (2)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert tarta Urside

Postat de ancutsa

Desert tarta Urside

  Pentru blat: se bat cu mixerul albuşurile cu un praf de sare, apoi se adaugă zahărul, amestecând până se obţine o bezea consistenta, dar nu tare. Apoi se adaugă praful...

Citeste continuarea

Tarta cu piersici

Postat de retetele_tinei

Tarta cu piersici

Prima data se face crema, pt ca ea trebuie lasata la racit. Asadar, se pun 400ml lapte la fiert.Si pana fierbe laptele, se mixeaza bine, galbenusele cu zaharul si cu vanilina.Dupa ce s-au format o...

Citeste continuarea

Comentarii

la 22.06.2014, 09:04
la 23.06.2014, 06:05

Vezi toate comentariile (2)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking