Budinca din taitei de orez

Postat de rodicamaria in Aperitive / Garnituri
30 Noi 2012 | 5273 vizualizari
Budinca din taitei de orez

Ingrediente

  • 200 g taitei de orez (mai lati)
  • 2 pumni mari de mazare(din congelator am pus eu)
  • 2 pumni mari de ciuperci taiate(tot din congelator)
  • 150 g smantana
  • 50 g cascaval dat pe razatoare
  • 2 oua
  • 2 felii friptura porc(se poate pune si sunca presata,pastrama din piept de pui,etc-ceva preparat,nu carne cruda)
  • sare
  • piper
  • 1/2 lingurita marar uscat
  • un varf de lingurita nucsoara macinata
  • 1 lingura ulei
  • unt pt. uns tava

Mod de preparare

Pastele se fierb dupa indicatiile de pe ambalaj.Mazarea se fierbe in apa cu sare.Ciupercile taiate cubulete se calesc in ulei pana se evapora apa care au lasat-o.Carnea se taie cubulete.

Ouale se bat si se amesteca cu smantana,cascavalul si condimentele.Apoi se adauga pastele,mazarea,carnea,ciupercile si se omogenizeaza bine.

Amestecul se toarna apoi intr-o tava unsa cu unt si se da la cuptor pana se incheaga oul si se rumeneste putin(cam 45 min.am tinut eu)

Am servit cu ketchup deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca din taitei de orez" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (11)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Pariziene cu cascaval si carnat stik

Postat de Sim0naWorld

Pariziene cu cascaval si carnat stik

Cele 500 g faina le-am cernut intr-un castron. Am adaugat drojdia si am amestecat. Treptat am pus laptele batut, oul si sarea. Am inceput framantatul, adaugand uleiul, treptat. Am framantat...

Citeste continuarea

Placinta aperitiv cu branza sarata

Postat de RuxyRux

Placinta aperitiv cu branza sarata

Foile de placinta se suprapun desfacute in tava si se coc 15 minute. Se lasa la racit. Intr-un vas amestecam iaurtul cu ouale, verdeata si ceapa tocate marunt. Adaugam untul topit si amestecam...

Citeste continuarea

Comentarii

la 30.11.2012, 17:24
la 30.11.2012, 17:39
la 30.11.2012, 18:15
la 30.11.2012, 18:24
la 30.11.2012, 19:33

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking