Budinca de paste din "resturi"!

Postat de panacris in Paste
2 Aug 2012 | 4012 vizualizari
Budinca de paste din "resturi"!

Intotdeauna imi ramane cate o lingura sau doua dintr-un fel de mancare, si imi pare tare rau sa o arunc! Asa ca, dupa o raita prin frigider, am creat o budinca extraordinara!:)

Ingrediente

  • paste 300 g,
  • ghiveci de legume 3 linguri,
  • legume gratinate (dovlecei, vintete si rosii) 3 linguri,
  • oua 3 bucati,
  • telemea 3 linguri,
  • lapte 300 ml,
  • parizer 300 g,
  • cascaval ras 3 linguri,
  • ulei de masline 3 linguri,
  • margarina ptr uns tava,
  • pesmet auriu.

Mod de preparare

Pastele se fierb conform instructiunilor, apoi se trec sub un jet de apa rece.

Intre timp se taie bucatele parizerul, se prajeste usor in ulei de masline. Se tapeteaza un vas termorezistent cu margarina si pesmet. Pastele se amesteca usor cu parizerul, ghiveciul de legume (vezi reteta aici: http://www.bucataras.ro/retete/lecso-34892.html), cu legumele gratinate (vezi reteta aici:http://www.bucataras.ro/retete/ciocanele-de-pui-cu-dovlecei-vinete-si-rosii-34913.html).

Ouale se bat energic, se adauga laptele si branza rasa, amestecandu-se usor pana se inglobeaza toate ingredientele. Se adauga amestecul de oua la cel de paste, se incorporeaza usor si se rastoarna in tava tapetata, presarandu-se cascavalul deasupra. Se pune la copt, in cuptorul preincins, cca. 20 de minute la 200 grade sau foc mediu.

Va asigur ca iesit o "nebunie" de budinca! :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de paste din "resturi"!" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (15)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert budinca din resturi de cozonac

Postat de oanapl

Desert budinca din resturi de cozonac

Cureti cozonacul de coaja si il tai in felii groase, cam de un deget si apoi in cubulete de 2-3 cm.  Ungi cu unt un vas termorezistent si asezi un strat de cozonac, presarand cateva...

Citeste continuarea

Comentarii

la 02.08.2012, 09:11
Ce haios suna....din resturi....dar te cred ca a iesit buna si intr-adevar este bine sa reinventezi din resturi un alt fel de mancare....! Place!
la 02.08.2012, 09:15
la 02.08.2012, 09:19
la 02.08.2012, 09:27
de ce sa lasi resturile sa se usuce......le folosesti
la 02.08.2012, 09:38
nimic nu se pierde ,totul se transforma

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking