Budinca de paste

Postat de panacris in Mancaruri cu carne
29 Feb 2012 | 14408 vizualizari
Budinca de paste

Ideala ptr. pranz sau cina!

Ingrediente

  • paste scurte 500 g.
  • sunca 250 g.
  • carne din conserva (optional)
  • ulei de masline
  • pesmet din paine alba
  • oua 3 bucati
  • iaurt 400 ml.
  • cascaval 100 g.

Mod de preparare

Pastele se fierb al dente conform indicatiior de pe ambalaj. Intre timp sunca si carnea din conserva se calesc cu putin ulei de masline. Dupa ce s/au scurs pastele de apa se amesteca cu compozitia de carne. Ouale sa bat bine cu iaurtul si se adauga la paste, se amesteca usor pana se inglobeaza toate ingredientele. Amestecul obtinut se pune intr-un vas termorezistent, tapetat cu ulei de masline si putin pesmet. Deasupra budincii se aseaza felii de cascaval si se da cuptorul preincins, cca. 30 de minute la foc potrivit cca. 30 de minute. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de paste" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (21)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert prajitura Vargabeles, usor reinterpretata

Postat de mirela0911

Desert prajitura Vargabeles, usor reinterpretata

Se pun pastele la fiert in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj. Cand sunt gata se scurg de apa. Intre timp se pregateste crema de branza. Intr-un bol se pune branza de vaci,...

Citeste continuarea

Tort Vargabeles

Postat de mirela0911

Tort Vargabeles

Mai intai se pun taiteii la fiert in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj. Cand sunt gata, se strecoara, se trec pe sub un jet de apa rece si se lasa sa se scurga de apa. Se transfera...

Citeste continuarea

Comentarii

la 29.02.2012, 20:28
da' ce harnicuta esti Cristina
la 29.02.2012, 20:36
, Pai cand ma apuc de treaba, nu ma mai opresc!!!
la 29.02.2012, 20:48
un deliciu...felicitari !
la 29.02.2012, 21:19
asa asaaaaaaa e bine
la 29.02.2012, 21:29
bun

Vezi toate comentariile (21)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking