Budinca Yorkshire cu carnati

Postat de caroline in Mancaruri cu carne
6 Sep 2015 | 7123 vizualizari
Budinca  Yorkshire  cu carnati

Pentru reteta m-am inspirat de la Mena >:D< ... La inceput aveam teama ca nu imi va placea , deoarece mie budincile nu imi plac foarte mult ... insa rezultatul final la aceasta budinca este nemaipomenit.... ... cel mic dadea la o parte carnatii si prefera budinca :) ... cu siguranta voi repeta reteta >:D

Ingrediente

  • 8 carnati din carne porrc
  • 1 lingura cu unt
  • 3 oua
  • 1 si 1\4 cana lapte
  • 1 cana faina
  • sare
  • ulei ( pentru prajit)

Mod de preparare

Carnatii ii taiem rondele cu ajutorul unui cutit bine ascutit . 

Punem ulei intr-o tigaie si cand acesta s-a incins punem carnatii si ii prajim la foc potrivit pe toate partile . Cand carnatii s-au rumenit frumos, ii scoatem pe un servet de hartie pentru a elimina uleiul in exces . 

Intr-un bol punem ouale intregi si cu ajutorul unui mixer, le mixam la viteza maxima pana devin spuma . 

Adaugam apoi sarea, laptele si faina. Mixam in continuare pana ce ingredientele s-au amestecat bine intre ele. 

Lasam bolul cu aluat sa se odihneasca pentru 15 -20 minute . 

Incalzim cuptorul la 200 grade . Luam un vas pentru cuptor ( puteti folosi o tava oarecare) si il introducem in cuptorul incins pentru 4-5 minute pentru a se incinge bine . 

Scoatem vasul din cuptor ( cu grija ! ) si punem untul . Rotim vasul pentru a acoperi intreaga suprafata cu unt . 

Punem repede carnatii si turnam apoi cu grija aluatul de budinca .

Punem din nou vasul la cuptor si lasam circa 25-30 minute .

Se serveste calda . 

Pofta buna ! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca Yorkshire cu carnati" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (40)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Vinete evantai

Postat de Bunica

Vinete evantai

Rosiile se spala si se taie circular. Vinetele spalate,sterse taiate pe lungime la distanta de 1 cm. Cascavalul taiat felii. Usturoiul taiat marunt sau pisat. Luam  vanata si...

Citeste continuarea

Clatite la cuptor cu carne si ciuperci

Postat de merisor67

Clatite la cuptor cu carne si ciuperci

Pentru clatite: am frecat oul cu sare, am adaugat laptele rece, apoi faina amestecata cu praful de copt. Am omogenizat bine si am inceput sa prepar clatitele intr-o tigaie cu diametrul de 22 cm,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.09.2015, 09:55
Ce vrednica e Carolina noastra !
la 06.09.2015, 10:09
Buna!
la 06.09.2015, 10:11
CE FRUMOASA ..
la 06.09.2015, 10:18
Vrednicuto!
la 06.09.2015, 10:24
Fain arata budincuta!

Vezi toate comentariile (40)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking