Bulete de cartofi cu cascaval

Postat de miha in Aperitive / Garnituri
5 Dec 2011 | 42640 vizualizari
Bulete de cartofi cu cascaval

Ingrediente

  • 4 cartofi medii
  • 50 g unt
  • 100 g cascaval
  • 1 ou
  • cateva linguri faina
  • sare si piper
  • un praf de nucsoara
  • pesmet si ulei pentru prajit

Mod de preparare

Cartofii se spala foarte bine si se pun la fiert in apa cu sare. Dupa ce au fiert (se verifica cu furculita) se trec sub un jet de apa rece si se curata de coaja. Ii punem intr-un castron si ii pasam ca pentru piure. Adaugam apoi untul, cascavalul ras pe razatoarea cu ochiuri mici, oul, sare, piper si nucsoara, dupa gust. Punem si 1-2 linguri de faina, atat cat sa se lege compozitia si sa o putem modela.

Formam bilute din compozitie, cu mana umezita. Le tavalim prin pesmet din abundenta, apoi le prajim in baie de ulei, pana se auresc.

Se servesc calde, dar si reci sunt la fel de bune.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bulete de cartofi cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (62)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Aperitiv bulete de cartofi

Postat de MotanLaOale

Aperitiv bulete de cartofi

Cartofii se spala bine si se fierb in coaja in apa cu sare. Se trec prin apa rece si se curata de coaja. Se rad prin razatoarea mare intr-un castron. Se amesteca cu ouale, cascavalul ras...

Citeste continuarea

Aperitiv bulete de cartofi cu cașcaval, pudra de trufe si bacon

Postat de panacris

Aperitiv bulete de cartofi cu cașcaval, pudra de trufe si bacon

Cartofii se fierb în coajă în apă rece sărată, neacoperit cca. 25 de minute. Apoi se curăță cât sunt calzi, se rad și se amestecă cu untul și smântâna...

Citeste continuarea

Comentarii

la 05.12.2011, 09:50
ne bulgarim? imi plac mult,dar n-am facut niciodata.
la 05.12.2011, 09:50
place,place.
la 05.12.2011, 09:58
Mmm,buuun!
la 05.12.2011, 10:00
imi plac muuult de tot
la 05.12.2011, 10:19
Multumesc!

Vezi toate comentariile (62)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking