Bulgari de conopida

Postat de jolygina in Aperitive / Garnituri
18 Aug 2011 | 3128 vizualizari
Bulgari de conopida

Bulgari de conopida

Ingrediente

  • o conopida 
  • 4 oua
  • faina 
  • sare
  • pesmet
  • ulei
  • 200ml lapte

Mod de preparare

Preparare Bulgari de conopida

Punem conopida la fiert cu putina sare si laptele. Oo lasam sa fiarba pana intra unghia in ea ,nu sa se sfarame. Cand este gata o scoatem si o scurgem si o despartim in buchetele mai mici 

Batem oul ca pentru omleta ,adaugam sare si fiecare buchetel de conopida il strangem bine in mana ca sa scoatem surplusu de apa, dupa care le dam pe fiecare mai intai prin faina ,dupa care prin ou si la sfarsit prin pesmet ,facem mai intai toate bucatile la fel. Dupa ce am terminat le punem la prajit in ulei

Le scoatem pe un servetel de hartie pentru a scoate surplusul de ulei.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bulgari de conopida" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (15)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Tarta cu spanac si 4 branzeturi Delaco (crema de branza, parmezan, mozzarella gourmet si cheddar)

Postat de AlexTeacher

Tarta cu spanac si 4 branzeturi Delaco (crema de branza, parmezan, mozzarella gourmet si cheddar)

Taie cu ajutorul unui castron sau al unui inel mai mare cercuri de aluat de foietaj; Pune-le intr-o tava cu hartie de copt, aplica alta foaie de hartie de...

Citeste continuarea

Aperitiv guguluf cu vegetale, pui si capere

Postat de panacris

Aperitiv guguluf cu vegetale, pui si capere

Prazul și ardeiul se curăță, se taie rondele și se pun la călit în puțin ulei de măsline, asezonat cu sare și piper proaspăt măcinat, neacoperit, la foc iute cca. 5 minute,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 18.08.2011, 10:18
prima servita
la 18.08.2011, 10:50
place
la 18.08.2011, 12:25
Nu-s dulci bulgarasii astia fara un pic de piper , ceva condimente ?
la 18.08.2011, 13:02
par apetisanti , dar conopida nu este printre favoritele mele
la 18.08.2011, 13:10
I-am trecut la favorite, am de gand sa-i incerc.

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking