Bulion de zarzare ( corcoduse) rosii

Postat de Constelatialeu in Conserve
17 Iul 2015 | 7643 vizualizari
Bulion de zarzare ( corcoduse) rosii

Zarzare le stiu eu,altii le zic corcoduse...rosii,mari,carnoase si acre,mai ceva ca o soacra poama acra,dar bune de acrit ciorbitele....

Ingrediente

  • 3 kg zarzare
  • apa pentru fiert
  • sticle pentru depozitat

Mod de preparare

Le culegem,le spalam si le punem in apa fiarta pentru cca 10 min,apoi le scoatem ,le mixam cu blenderul ,cat sa se desprinda de pe sambure,apoi le punem intr-o sita si strecuram,pana raman numai samburii si cojile.Apoi punem pasta obtinuta intr-o cratita cu fundul dublu si lasam sa fiarba la foc mic pana scade la jumatate.Cald,punem bulionul in sticlute ,capacim sticlele si le invelim intr-un servet,lasam sa se raceasca pana a doua zi cand depozitam in camara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bulion de zarzare ( corcoduse) rosii" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Mere la borcan pentru deserturi

Postat de rocsi_1612

Mere la borcan pentru deserturi

Spalati merele, apoi le decojiti si indepartati tot ce este stricat. Le dati pe razatoarea cu ochiuri mari. Intr-o cratita mai mare puneti uleiul. Adaugati merele rase, pe care le scurgeti...

Citeste continuarea

Frunze de varza dulce acrite pentru sarmale

Postat de reisnaor_2006

Frunze de varza dulce acrite pentru sarmale

      Curatam varza de frunzele care nu sunt bune si o spalam bine.Intr-o oala mai mare punem apa la fiert impreuna cu boabele de piper,sarea mare si crengutele de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.07.2015, 23:01
bun bun
la 17.07.2015, 23:03
Interesant!
la 17.07.2015, 23:23
Trebuie sa gust si eu
la 18.07.2015, 08:16
Si eu tot de zarzare le stiu. Foarte bun bulionul pentru acrit ciorbitele!
la 18.07.2015, 08:32
Ce bun o fi! N-am facut, n-am gustat, da-mi dai tu ))

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking