Bulz rapid

Postat de krysty in Aperitive / Garnituri
20 Iun 2015 | 7825 vizualizari
Bulz rapid

In weekend ne rasfatam cu bulz ;) O reteta usor de preparat pentru voi .:)

Ingrediente

  • 2 l apa
  • 50g sare
  • 400g malai
  • 200 g telemea
  • 200 g salam Nobil
  • 5 oua
  • 50 g unt

Mod de preparare

Bulzul se prepara astfel:

Intai preparam o mamaliguta :

Punem apa la fiert intr-un ceaun impreuna cu sarea. Se presara putin malai deasupra. Cand apa incepe sa clocoteasca punem malaiul treptat si amestecam continuu cu un tel ,pentru a nu se forma cocoloase. Dupa ce am amestecat bine ,mai lasam 5-10 minute timp in care mai amestecam din cand in cand. 

    Sa revenim la bulzul nostru .

Cand mamaliga este aproape gata ,adaugam branza pe care o dam prin razatoarea mare inainte ,3 oua, salamul tocat cubulete ,apoi ungem o tava cu unt , aseazam uniform mamaliguta,lasam 20 minute la cuptor .

   Cand bulzul este aproape gata, mai adaugam 2 oua batute ca pentru omleta si intindem uniform deasupra bulzului.

  Introducem tava in cuptor si mai lasam la foc potrivit in 10 minute .

Scoatem tava pe un tocator,lasam putin sa se zvante  si bulzul este gata pentru a fi servit! 

 Pofta buna va doresc si spor la bucatarit ! 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Bulz rapid" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (19)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Covridog

Postat de rocsi_1612

Covridog

Aluatul: Cernem faina intr-un bol, punem sarea, zaharul, drojdia si le amestecam cu  o lingura. Apa minerala, calduta sa fie, o turnam treptat si framantam. La final punem uleiul de...

Citeste continuarea

Crochete din cartofi și cașcaval

Postat de RODIMUR

Crochete din cartofi și cașcaval

Se fierb doi cartofi mari (sau 3, medii) se lasă să se răcească, după care se curăță de coajă și se pasează fin. Se răzuiește fin cașcavalul  și se adaugă peste cartofii...

Citeste continuarea

Comentarii

la 20.06.2015, 13:41
Bravo asta mancare sanatoasa
la 20.06.2015, 13:44
la 20.06.2015, 13:44
Bun bunutz!
la 20.06.2015, 13:47
Da, Mihaela ...Asa este ... Un preparat traditional e mult mai sanatos
la 20.06.2015, 13:47
Motan,Corinuta Multumesc !

Vezi toate comentariile (19)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking