Buñuelos al estilo antigos(inimoare cu zahar)

Postat de nadina73 in Aperitive / Garnituri
8 Noi 2010 | 5736 vizualizari
Buñuelos al estilo antigos(inimoare cu zahar)

Sincer nu stiu cum sa le traduc sa sune bine titlul asa ca am lasat denumirea cum era ,dar sant ceva gen clatite prajite in mult ulei si cu o forma speciala,stiu Ela iar o sa ma critica ca isi impleteceste limba.Dar asa am primit si eu retata .

Ingrediente

  • 800 g faina
  • 9 oua
  • 400 ml lapte
  • 125 zahar
  • 200 frisca lichida
  • ulei pt prajit
  • zahar pudra pt ornat
  • 3 vanilii
  • putina sare

Mod de preparare

Se cerne faina si se incorporeaza usor cate putin din lapte ,dupa care se pune frisca lichida,sa nu se faca cocoloasese amesteca foarte bine

Ouale se  bat cu zaharul si se mesteca cu compozitia de faina cu lapte.. Compozitia trebuie sa fie ceva mai densa nu ca si cea de clatite

Se pune ulei intr-o tigaie ,se incalzeste foarte bine dupa care  se introduce forma in ulei ,se incalzeste bine dupa care se pune in compozitie si apoi rapid in uleiul fierbinte.Se va despinde usor de forma,se coc pe ambele parti.Dupa care se pudreaza din belsug cu zahar pudra.

Este un desert super bun,retata am primit-o de la o babutza spaniola.

PS:sincer am facut doar jumatate de cantitate si au iesit o multime

Merg perfect si fara zahar se poate inlocui cu branza si va rezulta un aperitiv super bun

Daca ti-a placut reteta noastra "Buñuelos al estilo antigos(inimoare cu zahar)" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (25)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

⁠Tiramisu cu fistic - Rețeta unui desert celebru în variantă reinterpretată

Postat de Bucataras

⁠Tiramisu cu fistic - Rețeta unui desert celebru în variantă reinterpretată

Cum se prepară ⁠Tiramisu cu fistic - Rețeta unui desert celebru în variantă reinterpretată:     Într-un bol mare, mixați crema de fistic și branza...

Citeste continuarea

Prajitura cu mere si mascarpone, un desert cremos si aromat

Postat de oanapl

Prajitura cu mere si mascarpone, un desert cremos si aromat

Cum se prepara Prajitura cu mere si mascarpone, un desert cremos si aromat Se pune ciocolata în cafeaua fierbinte și se lasă să se topească amestecând ușor. Dacă nu se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 08.11.2010, 16:16
la masaceva dulce cine vrea?am reusit sa postez reteta intr-o ora si 20 minutedezastru netu
la 08.11.2010, 17:32
wow ce forma frumoasa au sosesc eu vin cu furculitele mai tarziu ca nu stiu de ce acum nu mi le arata
la 08.11.2010, 18:07
IOI...a doua????mananc pe saturate 5f
la 08.11.2010, 19:00
Multumesc sylvia ,abia postasem reteta si tu hop pe ea
la 08.11.2010, 19:01
mai poti kamy?hai ca dau si la pachet

Vezi toate comentariile (25)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking