Campagnola

Postat de caroline in Tortellini
25 Apr 2018 | 3657 vizualizari
Campagnola

Ingrediente

  • 500 gr tortellini
  • 1\2 ceapa
  • 200 gr smantana
  • 180 gr ciuperci
  • 1 catel usturoi
  • 100 gr pancetta
  • ulei de masline
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Punem o oala cu apa la fiert. 

Intre timp, curatam ceapa si o tocam marunt. Usturoiul il curatam de coaja.

Ciupercile le curatam si le taiem felii.

Pancetta o taiem fasii.

Intr-o tigaie antiaderenta punem putin ulei de masline. Cand s-a incins punem ceapa si usturoiul si lasam cateva minute. Cand usturoiul a prins culoare, il scoatem din tigaie. 

Adaugam apoi pancetta si ciupercile si lasam sa se caleasca la foc iute pentru 4 minute. 

Dupa acest timp, dam focul la mic si adaugam smantana, lasand astfel pentru alte 8 minute. 

Cand apa a fiert, punem sare si adaugam tortellini. Lasam sa fiarba conform indicatiilor de pe ambalaj.

Cand s-au fiert, scurgem bine de apa si ii adaugam in tigaia cu smantana.

Se amesteca bine si se potriveste de sare si piper.

Se serveste imediat presarand dupa plac putin parmezan ras.

Pofta buna ! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Campagnola" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (18)
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Tortellini cu sunca si sos Cheddar

Postat de mihaelar63

Tortellini cu sunca si sos Cheddar

Tortellini se pun la fiert in apa cu sare. Fierbeti respectand indicatiile de pe ambalaj. Sunca se taie juliene si se prajeste in ulei pana devine crocanta. Se scoate sunca din tigaie si...

Citeste continuarea

Tortellini ( bicolori ) de casa, cu ciuperci si cascaval

Postat de Ina

Tortellini ( bicolori ) de casa, cu ciuperci si cascaval

Am amestecat faina cu sarea, am format in mijlocul gramezii un crater in care am spart cele doua oua si am omogenizat totul, ajutandu-ma de o furculita. Am scos aluatul pe blatul de lucru si am...

Citeste continuarea

Comentarii

la 25.04.2018, 16:19
Arată grozav și delicios!
la 25.04.2018, 16:33
Foarte bun!
la 25.04.2018, 16:34
la 25.04.2018, 16:59
la 25.04.2018, 18:37
Buna!

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking