Ingrediente
- UMPLUTURA
- 200 g branza de vaci
- 200 g branza telemea
- 2 oua
- 3 linguri smantana
- 1 legatura marar
- SOS BECHAMEL
- 50 g unt
- 1 lingura faina
- 400 ml lapte
- sare
- ALTELE
- paste Cannelloni
- 150 g cascaval Delaco
Mod de preparare
Branza se amesteca cu toate ingredientele sa devina o pasta. Nu este nevoie de sare.
Cu un pos sau o punga cu coltul taiat se umplu tuburile cu pasta de branza.
Pentru sosul bechamel se topeste untul intr-o cratita, se pune faina amestecand continuu apoi laptele amestecand in continuare pentru a nu face cocoloase.
Se presara sare si se fierbe pana incepe sa se ingroase si se da deoparte.
Se unge o tava cu sos bechamel.
Se aseaza cannelloni umpluti.
Se toarna deasupra sosul bechamel pe toata suprafata.
Se acopera toata suprafata cu cascaval ras.
Se introduce in cuptor pentru 35-40 minute pana se rumeneste deasupra.
Se pot servi calzi dar sunt foarte buni si reci. Mie mi-au placut mai mult reci!
Pofta Buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cannelloni cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (36)
|