Ingrediente
- 1 cutie paste tip cannelloni
- 12 cubulete de spanac congelat sau 500 g proaspat
- 1 legatura ceapa verde
- 4 catei de usturoi
- 200 g cascaval afumat Delaco
- 50 g parmezan ras
- 1 borcan de sos Bolognese din comert
- 1 ou
- 100 g rosii cherry
- sare
- piper
- 1/2 lingurita nucsoara
- 1 lingura unt
Mod de preparare
In tigaia cu unt incins calim ceapa si usturoiul taiate marunt,adaugam spanacul decongelat si scurs sau pe cel proaspat,oparit,scurs si tocat marunt;amestecam totul bine iar dupa ce a scazut apa dam deoparte si dupa ce s-a racorit putin,adaugam jumatate din parmezan,cascavalul taiat cubulete mici,oul batut,omogenizam totul bine,condimentam cu sare daca e nevoie,piper,nucsoara
Umplem pastele cu aceasta compozitie si le asezam in tava in care am pus jumatate din sos;deasupra presaram restul de parmezan,restul de sos,cateva rosii,acoperim tava si lasam la cuptor 40min,dupa care se serveste calda
Daca ti-a placut reteta noastra "Cannelloni cu spanac" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (12)
|