Cannelloni cu carne de pasare

Postat de miha in Cannelloni
26 Aug 2009 | 9664 vizualizari
Cannelloni cu carne de pasare

Ingrediente

  • 1 cutie paste cannelloni
  • 1 piept de pui
  • 2 oua
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 5-6 catei usturoi
  • 1 lingura faina
  • sare si piper dupa gust
  • 1/2 lingurita rozmarin
  • 1/2 lingurita nucsoara
  • 1 lingurita busuioc
  • 1/2 lingurita zahar
  • patrunjel verde
  • 2 cani suc rosii
  • 200 g cascaval
  • 4-5 linguri smantana
  • 4-5 linguri lapte

Mod de preparare

Mai intai preparam sosul. Punem sucul de rosii la fiert cu sare,piper,1 lingurita de busuioc,1/2 lingurita zahar si 3 catei de usturoi taiati in bucati sau tocati marunt,dupa preferinta.Se fierbe 5 minute dupa care se lasa la racit.

Pentru umplutura am tocat carnea impreuna cu ouale,faina,ceapa,morcovul,restul de usturoi,patrunjelul verde,condimentele si 50 g cascaval ras.Cu aceasta compozitie am umplut pastele.

Asezam pastele intr-un vas termorezistent,pe un singur rand si turnam deasupra sosul de rosii.

Cascavalul ras fin il amestecam cu smantana,laptele si putina nucsoara.Turnam totul peste pastele cu rosii si dam la cuptor,la foc mediu,pana se rumenesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cannelloni cu carne de pasare" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (3)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Cannelloni cu ricotta si spanac

Postat de caroline

Cannelloni cu ricotta si spanac

Spanacul il spalam si il punem la fiert in apa fierbinte cu sare . Cand a fiert , il punem intr-o sita astfel incat sa se scurga bine de apa de fierbere .  Punem o tigaie cu putin ulei ,...

Citeste continuarea

Cannelloni

Postat de caroline

Cannelloni

Preparam umplutura:   1.  Ceapa o curatam de coaja, o spalam si o tocam marunt. Morcovii ii curatam, ii spalam si ii taiem cuburi mici. 2.  Punem o tigaie la foc...

Citeste continuarea

Comentarii

la 19.10.2009, 17:48
Miha mai dat gt arata ft bn...vreau si eu o portie imi dai?
la 19.10.2009, 18:06
Desigur dANNY...cu drag!
la 12.03.2011, 14:27

Vezi toate comentariile (3)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking