Cannelloni cu carne de pui

Postat de diaconta in Cannelloni
12 Noi 2011 | 59270 vizualizari
Cannelloni cu carne de pui

Dacă tot am făcut lasagne,am zis să fac si nişte cannelloni cu cărniţă de pui.Aceleaşi emoţii mă gândeam că nu se vor fierbe suficient.Din fericire,s-a dovedit încă odată ca nu a fost aşa.Sincer,ne-au placut chiar mai mult decât lasagnele.Sper că şi voi le veţi găsi la fel de „atrăgătoare

Ingrediente

Avem nevoie de urmatoarele ingrediente:

  • 200 gr cannelloni

Pentru umplutura de carne:

  • Un piept de pui(300 gr)
  • 2 morcovi
  • 3 buc ceapa verde
  • 300 ml suc de rosii
  • Sare,piper,boia de ardei
  • Rozmarin
  • ulei

Pentru sosul bechamel:

  • O lingura unt
  • 2 linguri faina
  • 500 ml lapte
  • Sare
  • Nucsoara
  • Mai avem nevoie de cascaval mozzarela

Mod de preparare

Incepem cu prepararea umpluturii de carne.Tocam carnea.Morcovii ii curatam si razuim.

Intr-o cratita punem putin ulei,punem ceapa taiata marunt si morcovii sa se prajeasca.Adaugam apoi si carnea.Condimentam si adaugam si rozmarinul tocat marunt.Dupa ce le-am lasat cateva minute sa se prajeasca,adaugam o cana de apa si lasam sa fiarba.Dupa aproximativ 10 minute punem si sucul de rosii.Mai lasam sa fiarba pana cand carnea este patrunsa bine.Mai adaugam apa sau suc de rosii daca este cazul.

Pregatim apoi sosul bechamel.Intr-o cratita topim untul,punem faina si o lasam  putin pe foc,amestecand ca sa nu se lege de cratita.Turnam apoi laptele,amestecand cu telul sa nu se faca cocoloase de faina.Punem sare si putina nucsoara.Lasam sa fiarba pana cand sosul capata consistenta.

Cu sosul de carne umplem cannelloni.

Intr-un vas ceramic,am pus un strat generos de sos bechamel.Apoi am asezat cannelloni cu umplutura.M-am incadrat cam greu in forma vasului,avand in vedere dimensiunea tuburilor.
Peste stratul de cannelloni,punem din nou sos bechamel si razuim mozzarela.Apoi am mai asezat un strat de cannelloni si deasupra sos si o paturica de cascaval.

Am lasat la cuptor pana cand s-au rumenit si pastele s-au înmuiat suficient.Aproximativ 30 de minute.

 Va doresc pofta buna!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cannelloni cu carne de pui" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (107)
Retete similare

Cannelloni cu carne de pui

Postat de Irina

Cannelloni cu carne de pui

Dupa ce am pregatit toate ingredientele de care aveam nevoie pentru reteta de cannelloni cu pui, am trecut la prepararea ei. Am pus o tigaie la incins, am turnat putin ulei si am adaugat carnea...

Citeste continuarea

Canneloni

Postat de Criss

Canneloni

Se toaca marunt ceapa si usturoiul, se calesc in uleiul de masline, se adauga morcovul ras, carnea si ciupercile taiate cubulete, sare, piper, cimbru si pasta de rosii.  Pastele se fierb...

Citeste continuarea

Comentarii

la 12.11.2011, 21:23
chiar te asteptam...stiam ca vii cu ceva bun
la 12.11.2011, 21:26
Rocsi
asta ca sa compenseze desertul ratat
la 12.11.2011, 21:27
nu cred eu ca ai ratat desertul..cred ca e delicios,asa cum ne-ai obisnuit
la 12.11.2011, 21:32
vin la masa
la 12.11.2011, 21:32
Arata minunat!
Nu-mi e dedicata ? )))

Vezi toate comentariile (107)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking