Ingrediente
- 1 cutie cannelloni 500 gr
- 500 gr carne tocata
- 1 ceapa rosie
- 200 gr mozzarella
- 1 ceapa galbena
- 2 fire ceapa verde
- 2 linguri ardei maruntit
- 4 rosii
- 200 ml lapte
- 100 ml smantana
- 2 oua
- Patrunjel
- Coriandru
- Sare de mare
- Piper alb macinat
- Piper negru macinat
- Ulei de masline
- 50 gr unt
Mod de preparare
Pregatim umplutura pentru cannelloni.
Punem in robot cepele curatate, 2 rosii, patrunjel verde si ardeiul.
Mixam pana la maruntire.
Adaugam carnea tocata, sare si piper dupa gust.
Omogenizam compozitia.
Intr- o tigaie antiaderenta punem putin ulei de masline si calim 10-15 minute compozitia obtinuta mai sus.
Umplem cannelloni.
Ungem o tava de yena cu unt si asezam caneloni umpluti.
Pregatim un sos din lapte, oua, smantana, coriandru, sare si piper.
Mixam cu ajutorul blenderului.
Turnam sosul peste cannelloni.
Deasupra rupem bucati de mozzarella.
Acoperim cu folie de aluminiu si dam la cuptor pentru 45 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cannelloni con carne si mozzarella" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (16)
|