Cannelloni con carne si mozzarella

Postat de AlexandraOrdean in Cannelloni
29 Apr 2014 | 5439 vizualizari
Cannelloni con carne si mozzarella

Ingrediente

  • 1 cutie cannelloni 500 gr
  • 500 gr carne tocata
  • 1 ceapa rosie
  • 200 gr mozzarella
  • 1 ceapa galbena
  • 2 fire ceapa verde
  • 2 linguri ardei maruntit
  • 4 rosii
  • 200 ml lapte
  • 100 ml smantana
  • 2 oua
  • Patrunjel
  • Coriandru
  • Sare de mare
  • Piper alb macinat
  • Piper negru macinat
  • Ulei de masline
  • 50 gr unt

Mod de preparare

Pregatim umplutura pentru cannelloni.

Punem in robot cepele curatate, 2 rosii, patrunjel verde si ardeiul.

Mixam pana la maruntire.

Adaugam carnea tocata, sare si piper dupa gust.

Omogenizam compozitia.

Intr- o tigaie antiaderenta  punem putin ulei de masline si calim 10-15 minute compozitia obtinuta mai sus.

Umplem cannelloni.

Ungem o tava de yena cu unt si asezam caneloni umpluti.

Pregatim un sos din lapte, oua, smantana, coriandru, sare si piper.

Mixam cu ajutorul blenderului.

Turnam sosul peste cannelloni.

Deasupra rupem bucati de mozzarella.

Acoperim cu folie de aluminiu si dam la cuptor pentru 45 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cannelloni con carne si mozzarella" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (16)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Cannelloni con carne

Postat de Bucataras

Cannelloni con carne

Se pun ceapa si usturoiul  la calit in ulei de masline, apoi, cind s-au inmuiat, carnea si amestecam. Adaugam supa de legume, condimentam si lasam sa fiarba la foc potrivit....

Citeste continuarea

Comentarii

la 29.04.2014, 23:46
la 29.04.2014, 23:48
Faina treaba ai facut cu robotul E tarziu dar tot gust
la 30.04.2014, 00:28
Xyummmyyy
la 30.04.2014, 01:20
bun bun
la 30.04.2014, 06:51
buni, buni

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking