Ingrediente
- 800 gr carne de tocata de pui sau de curcan
- 2 cutii cannelloni (500 g)
- 200 g sunca presata
- 250 g mozzarella fresca
- 200 g cascaval
- 1 ou
- o sticla de rosii pasate (ex. Cirio Passata di pomodoro 680g)
- o ceapa
- putin ulei pentru prajeala
- sare, piper, oregano dupa gust
- 250 ml apa
Mod de preparare
Salsa (sosul de rosii)
Punem intr-o tigaie si prajim ceapa tocata marunt. O lasam doar sa isi schimbe culoarea si adaugam sosul de rosii, 250 ml apa, sare, piper, oregano dupa gust. O lasam sa fiarba circa 15 minute pana ajunge ca o ciulama.
Compozitia de umplut cannelloni
Intr-un vas amestecam carnea tocata, sunca presata si mozzarella fresca (ambele tocate marunt). Adaugam un ou pentru a se lega compozitia si incepem sa umplem fiecare cannellon. Aceasta este operatiunea care necesita mai mult timp, dar la final gustul e desavarsit.
Luam o tava inalta, punem un polonic de salsa pe care o imprastiem in toata tava. Asezam cannelloni pe toata suprafata, apoi adaugam salsa si cascaval ras. Punem apoi un alt rand de cannelloni peste care adaugam salsa si cascaval ras.
Se incalzeste cuptorul, se introduce tava si se tine aproximativ 30 minute la foc mediu.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cannelloni cu carne de pui" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (20)
|