Caras in crusta la cuptor

Postat de medioto59 in Crap / Caras
17 Iun 2010 | 17609 vizualizari
Caras in crusta la cuptor

Pestele a fost prins de George si a fost tare,tare bun.

Ingrediente

  • .4 bucati de caras(se poate folosi orice alt peste ,eu am avut caras)
  • .zeama de la o lamaie
  • .malai
  • .faina
  • .patrunjel uscat
  • .sare,piper

Mod de preparare

Se curata, se spala , se lasa la scurs pestele.Se cresteaza , se stropeste cu zeama de lamaie si se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.Fiecare bucata de peste se da printr-un amestec de malai,faina si patrunjel uscat, se aseaza pe o folie de aluminiu unsa cu putin ulei de masline si se "imbraca" in aceasta fiecare bucata in parte.

Se pun bucatile de peste intr-o tava si se da la cuptor.Cand sunt aproape gata facute , se desface folia de aluminiu si se mai lasa circa 10-15 min la cuptor pentru o buna rumenire.Se serveste cu mamaliguta si mujdei de usturoi.

Pofta buna!

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Caras in crusta la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (18)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Plachie de crap

Postat de Irina

Plachie de crap

Pestele gata filetat l-am asezat in tava si l-am condimentat cu sare si piper. Ceapa am taiat-o pestisor, rosiile cuburi, usturoiul felii, iar ardeii bastonase. In tigaia incinsa am pus...

Citeste continuarea

Crap la cuptor

Postat de mihaelar63

Crap la cuptor

Pestele spalat se sareaza si se condimenteaza cu ierburi de Provence, piper cu coaja de lamaie. Se asaza crapul intr-o tava si se toarna deasupra vinul si uleiul. Puneti...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.06.2010, 11:26
Medi,tare bine arata carasul tau.Daca vede sotul,sigur ma pune sa-i fac.
la 17.06.2010, 11:27
Vai ce bine arata am si venit cu furculitele
la 17.06.2010, 13:56
Silvioara, sa-i faci ca nu vreau sa ramana doar cu poftitul......................
la 17.06.2010, 13:56
Multumesc,Sylvia!..............
la 17.06.2010, 15:34

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking