Ingrediente
- 2 carasi maricei
- 1 ceapa rosie
- usturoi
- 500 ml suc de rosii
- ulei
- faina
- sare
- piper
- rozmarin
- dafin
- leustean
Mod de preparare
Mai intai curatam pestele,il spalam si-l crestam.Dam cu sare si-l lasam cam 30 minute deoparte.
Dupa accea il dam prin faina si-l punem in tigaie la rumenit.
Il rumenim pe ambele parti.
Intr-o alta tigaie puem la calit ceapa taiata felii si usturoiul.Dupa ce devine transparenta ceapa adaugam sucul de rosii,sare,piper,rozmarin,dafin.Mai lasam pe foc un pic..
Intr-un recipient adapt pentru cuptor punem pestele peste care varsam sucul de rosii.
Puem la cuptor incalzit 30 minute la 220°.
Dupa ce e gata adaugam leusten sau patrunjel.
Cu mamaliguta e foarte bun!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Caras in sos de rosii la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (13)
|