Carnaciori cu jamon imbracati si gratinatii

Postat de nadina73 in Porc
8 Dec 2010 | 5865 vizualizari
Carnaciori cu jamon imbracati si gratinatii

O nebunie nu alta,atat calzi cat si reci. Este o inventie de-a mea ,asa gandita foarte rapid ,dar bunaaaaaaaaaaaaaaa de tot

Ingrediente

  • 7-8 felii carne de porc pt snitele
  • 600 g (15 bucati) crenvusti cu jamon (de care va plac)sau carnaciori mai subtiri
  • ulei
  • 200 cascaval emmentaler ras
  • sare
  • piper
  • 4 oua
  • 2 linguri unt
  • patrunjel verde tocat

Mod de preparare

Se bat bine snitelele de porc cu ciocanul,se condimeteaza cu sare  si piper.

Crenvusti(carnaciori )se prajiesc in ulei ,dupa care  se lasa la racit

Se pune o bucata de carne, peste ea se presa cascaval (sau felii, cum doriti) un crenvusti prajit si se ruleaza cat de cat stans.

Se aseaza intr-un vas de yena rulourile ,intre ele am mai pus si cremvusti prajiti,se bat bine ouale cu un praf de sare se pune diferenta  de cascaval ramas in ou si patrunjel verde tocat. Se toarna compozitia peste rulouri si bucatele de unt

Se da tava la cuptor 30 minute

PS:la final se presara patrunjel verde tocat(initial am vrut sa-l pun in ou batut ,dar am uitat)da un gust minunat

Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnaciori cu jamon imbracati si gratinatii" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (15)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Piept de porc la cuptor cu rosii si cartofi noi

Postat de Constelatialeu

Piept de porc la cuptor cu rosii si cartofi noi

Portionam pieptul de porc in bucati potrivite,saram si condimentam.Le asezam intr-o tava pe care am imbracat-o cu hartie de copt,acoperim totul cu hartie de copt si dam tava la cuptor cca 40...

Citeste continuarea

Escalop de porc cu ciuperci de padure

Postat de panacris

Escalop de porc cu ciuperci de padure

Feliile de carne se bat cu ciocanul pentru șnițele pe ambele părți și se trec prin făină pe fiecare parte. Usturoiul curățat, doar presat un pic, se rumenșete ușor într-o tigaie...

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.12.2010, 00:39
La masa Elutza pe unde esti ?cina e gata,hai la masa,fetele sigur dorm
la 09.12.2010, 00:54
am venit,dar mananc cu mana,ca nu sunt inca furculite
la 09.12.2010, 10:03
interesant dar foarte bun trebuie sa fie
la 09.12.2010, 10:36
la 09.12.2010, 10:52
eu dak vin si stau la tine cateva zile doar,sigur ma ingras cu atatea bunatati

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking