Carnati albi cu legume la tigaie

Postat de Valclaudia in Porc
27 Iul 2014 | 3650 vizualizari
Carnati albi cu legume la tigaie

Ingrediente

  • 1 pereche carnati albi
  • 1 ceapa potrivita
  • 1 dovlecel
  • 2 ardei kapia
  • 3-4 morcovi (fierti din supa am folosit eu)
  • 4 linguri ulei
  • 1 conserva de fasole rosie
  • 1 lingurita bobite de mustar
  • sare si piper dupa gust
  • frunze de telina tocate

Mod de preparare

Taiem carnatii bucati potrivite, ii crestam si ii prajim in tigaie antiaderenta, la foc potrivit pana se rumenesc dupa gust.

Curatam legumele. Le spalam in apa rece, le taiem pe fiecare dupa preferinta.

Punem intai ceapa la calit in 4 linguri ulei, cca 5minute.

Adaugam ardeii taiati fasii, ii sotam impreuna cu ceapa,alte 5 minute.

Dovlecelul se curata intai de coaja si de seminte,apoi se taie cubulete.

Punem dovlecelul peste ceapa si ardei,adaugam sare si piper dupa gust, punem bobitele de mustar, ii acoperim cu un capac si lasam sa fiarba la foc mic pana scade apa lasata. Tot acum adaugam si morcovul (prefiert, scos din supa).

Dupa ce-a scazut apa,adaugam fasolea din conserva scursa de apa, amestecam si presaram verdeata tocata.

Servim legumele cu bucati de carnati.

Pofta buna!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnati albi cu legume la tigaie" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (9)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Muschiulet de porc impletit

Postat de merisor67

Muschiulet de porc impletit

Feliem fiecare bucata de muschiulet de porc in trei, dar lasam cate un capat intreg si batem usor cele trei felii cu ciocanul de snitele. Din condimente, putin ulei si sare, facem un sos cu...

Citeste continuarea

Ceafa de porc in sos de smantana cu mustar la Multicooker

Postat de gurita_ta2005

Ceafa de porc in sos de smantana cu mustar la Multicooker

Ceafa de porc se condimenteaza pe ambele parti si se stropeste cu ulei de masline,se seteaza la functia Fry cam 5 minute se lasa pe o parte dupa care intoarcem carnea si mai lasam cateva minute la...

Citeste continuarea

Comentarii

la 27.07.2014, 13:58
Un pranz rapid!
la 27.07.2014, 14:19
la 27.07.2014, 14:40
bunnnnnnnnnnnnnnnnn
la 27.07.2014, 15:13
bun bun
la 27.07.2014, 15:26
Arata foarte bine!!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking