Orez cu carne de curcan, la cuptor
Postat de oanapl
Se pune la fiert carne de curcan tăiată cubulețe și se lasă să fiarbă la foc potrivit, până când este aproape fiartă. Se adaugă sare și boabe de piper în oală....
Citeste continuareaFoarte bun si foarte fraged si un gust deosebit :)
Ingrediente
Mod de preparareAm spalat carnea de curcan,am portionat-o si am crestat-o putin. Am presarat putina sare si piper,putin rozmarin,am pus carnea in tava si am stropit cu ulei de masline,apoi am adaugat apa cam o cana. Am dat tava la cuptor la 180°c (cam 1h si jumatate) am intors carnea din cand in cand,am adaugat usturoiul curatat,spalat si taiat pe jumatate. La final am adaugat vinul,am mai lasat putin sa intre in carne bine si sa se combine aromele. Din cand in cand se adauga putina apa ca sa nu se intareasca carnea si sa nu se rumeneasca prea rau,trebuie sa iasa frageda. Merge bine cu piure si o salata de rosii,castraveti si ceapa. Pofta buna! Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de curcan la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
|
Postat de oanapl
Se pune la fiert carne de curcan tăiată cubulețe și se lasă să fiarbă la foc potrivit, până când este aproape fiartă. Se adaugă sare și boabe de piper în oală....
Citeste continuareaPostat de oanapl
Pentru a frăgezi carnea, o pui în saramură. Prepari saramura din apă rece în care dizolvi sare de bucătărie: câte 1 linguriță cu vârf de sare la fiecare 250...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|