Ingrediente
- 1 lg carne de miel ptr friptura
- 4 cartofi
- sare
- piper
- oregano
- chilli
- ulei ptr prajit
- vegeta
- 25 gr unt
Mod de preparare
Friptura de miel : Clatim foarte bine carnea sub jet de apa rece (eu am luat carne de la macelarie gata taiata ptr fript). Condimentam foarte bine carnea cu sare, piper, oregano, vegeta, chilli. Ungem o cratita cu ulei, punem carnea, adaugam o cana jumatate de apa, dam la foc mediu, lasam pana carnea este facuta bine
Clatim bine cartofii, ii curatam de coaja, taiem in 4. Luam o oala, punem cartofii, adaugam apa, dam la fiert si lasam pana sunt gata.
Cand cartofii au fiert scurgem de apa, cu un tel zdrobim bine cartofii, adaugam condimente (dupa gustul fiecaruia), dupa care punem untul si amestecam bine
Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de miel cu piure" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (3)
|