Carne tocata in cuib de mamaliga

Postat de postavaru in Vita
10 Oct 2010 | 13920 vizualizari
Carne tocata in cuib de mamaliga

Ingrediente

  • 200 g malai
  • 400 ml lapte
  • 100 g cascaval
  • 500 g carne de vita tocata
  • 200 g ciuperci
  • 2 rosii
  • 1 ceapa
  • 4 catei de usturoi
  • 1 lingura pasta de ardei
  • putin ulei de masline
  • sare, piper
  • cimbru
  • unt pentru uns tava

Mod de preparare

Se pune laptele la fiert cu putina sare. Se adauga malaiul treptat si se amesteca sa nu faca cocoloase. Se fierbe mamaliga. Se ia se pe foc si se adauga cascavalul ras pe razatoarea cu ochiuri mari. Se amesteca pana se omogenizeaza.

Se unge un vas de yena cu unt si se pune mamaliga. Se tapetaeaza fundul si peretii vasului cu mamaliga.

Se taie ceapa si usturoiul marunt si se calesc in putin ulei de masline. Se adauga carnea tocata si se lasa pana isi schimba culoarea.

Rosiile se taie cubulete si se adauga peste carne. Adaugam ciupercile si pasta de ardei si se lasa sa fiarba pana scade zeama.

Se condimenteaza cu sare si piper si se presara cimbru.

Toata compozitia se pune in cuibul de mamaliga si se da la cuptor 15-20 de minute.

Se serveste calda.

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne tocata in cuib de mamaliga" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (22)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Reteta delicioasa de friptura de vitel la cuptor

Postat de oanapl

Reteta delicioasa de friptura de vitel la cuptor

Cum se prepara Reteta delicioasa de friptura de vitel la cuptor Carnea de vițel se fasonează (se curăță de pielițe și de bucățile care atârnă pe marginile ei). Se unge...

Citeste continuarea

Mancare de vinete cu carne de vita

Postat de eumimi

Mancare de vinete cu carne de vita

Coacem vinetele, le curatam si le lasam la scurs. Le tocam. Punem vinetele la calit in unt topit. Le lasam 3-4 minute pe foc. Adaugam sare, piper si iaurtul grecesc. Amestecam si mai lasam inca...

Citeste continuarea

Comentarii

la 10.10.2010, 09:29
ce idee!
la 10.10.2010, 09:31
da postavaru ..o idee super ! las 5f , dar primesc o poertie ca mi-e foameeeee
la 10.10.2010, 09:41
Tot ce-i cu mamaliga e ...
5 furci , sa fiu sigura ca te pot ridica ( eu sunt mititica si nu prea am putere )
la 10.10.2010, 10:04
Super idee !
la 10.10.2010, 11:37
Ma bucur ca-ti place Gaby

Vezi toate comentariile (22)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking