Cartofi copți în jar

Postat de elucubratiiculinare in Aperitive / Garnituri
21 Sep 2012 | 3555 vizualizari
Cartofi copți în jar

Ingrediente

  • cartofi,
  • sare,
  • unt,
  • smântână
  • și o fripturică :)

Mod de preparare

Este o rețetă foarte simplă când aveți unde să o faceți! Când stai la bloc, e greu, mai ales că acum s-a dat și legea cu grătarele. Nu ai curte, yoc grătar. Dar, măcar o dată pe an merită să faci așa ceva. Nici nu se compară cu cei făcuți în cuptor!!! Trebuie totuși să ai lemne, că nu e bine cu cărbuni. Și dacă tot faci, ar trebui lemne pentru 2 grătare, că e păcat să faci friptura înainte și apoi să faci cartofii, pentru că durează ceva și nu vrei să mănânci friptura rece! Când nu mai avem flacără, băgăm cartofii în jar. După vreo 15-20 min, ne mai uităm la ei și-i întoarcem, pentru că trebuie să se facă uniform. Se servesc cu unt și smântână. Sau mai adăugăm roșii, cimbru, câte un cârnat, un mic sau o friptură.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi copți în jar" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (15)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Saratele cu branza, seminte de canepa si de floarea soarelui

Postat de Valclaudia

Saratele cu branza, seminte de canepa si de floarea soarelui

Toate ingredientele trebuie sa fie la temperatura camerei. Punem margarina intr-un castron incapator, adaugam telemeaua de vaca si cea de oaie trecute pe razatoarea fina peste margarina,...

Citeste continuarea

Tigaie calda cu oua, ardei si cabanos

Postat de rocsi_1612

Tigaie calda cu oua, ardei si cabanos

Cabanosul il taiem bucatele potrivite. Ardeiul rosu il spalam, indepartam cotorul si semintele, il taiem fasii lunguiete. Incingem uleiul intr-o tigaie, punem cabanosul. Il rumenim 1-2...

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.09.2012, 15:08
ce mult imi plac
la 21.09.2012, 15:10
WOW, de cand nu am mai mancat asa!!!
la 21.09.2012, 15:11
ce-mi plac
la 21.09.2012, 15:13
Din astia as manca oricand si la orice ora!
la 21.09.2012, 15:55

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking