Cartofi cu kaizer si ardei gras

Postat de gurita_ta2005 in Aperitive / Garnituri
30 Iun 2015 | 5006 vizualizari
Cartofi cu kaizer si ardei gras

Sunt un fel de cartofi taranesti

Ingrediente

  • 4-5 cartofi noi mai maricei
  • 1 bucata mica de kaizer
  • 1 ceapa alba
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 30 ml vin alb
  • sare/piper
  • unt
  • patrunjel proaspat

Mod de preparare

Cartofii se curata de coaja,se taie cuburi si se pun la fiert in apa cu sare pentru circa 15 minute.(nu trebuie sa se sfarame).

Ceapa se toaca solzisori,se pune in putin ulei de masline la calit,dupa cateva minute se adauga si kaizerul taiat cuburi,stingem cu vinul alb si lasam pana se evapora alcoolul.

Se adauga feliutele de ardei gras,condimentam,punem putin unt si dam tigaia la o parte.

Cartofii se scurg de zeama si se pun in tigaie,adaugam putin unt daca este nevoie,condimentam si amestecam cu grija.

Se presara patrunjel prospat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu kaizer si ardei gras" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (28)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Tocanita de cartofi cu kaizer si carne de pui

Postat de CameliaComan

Tocanita de cartofi cu kaizer si carne de pui

Curatam cartofii de coaja, ii spalam si ii taiem bucati potrivite. Curatam ardeiul, il spalam si il taiem in cubulete. Curatam ceapa si o taiem pestisori iar morcovii in rondele. Feliile de kaizer...

Citeste continuarea

Rulouri din dovlecei, vinete si cas

Postat de mirela0911

Rulouri din dovlecei, vinete si cas

Se curata cartofii, se taie in cubulete si se pun la fiert in apa cu sare. Cand sunt aproape fierti se iau de pe foc si se scurg de apa. Kaizerul se taie fasiute subtiri, la fel si ardeiul...

Citeste continuarea

Comentarii

la 30.06.2015, 10:47
la 30.06.2015, 10:49
la 30.06.2015, 10:51
vin la masa
la 30.06.2015, 10:54
te astept
la 30.06.2015, 10:58
Foarte buni!

Vezi toate comentariile (28)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking