Cartofi cu sos de mustar

Postat de gurita_ta2005 in Aperitive / Garnituri
9 Mai 2013 | 10789 vizualizari
Cartofi cu sos de mustar

Am vazut reteta aici http://www.divainbucatarie.ro/salata-de-cartofi-noi-cu-mustar/,cum nu am gasit cartofi noi ,am facut cu cei care ii aveam acasa,nu va puteti imagina cat de buni au fost!

Ingrediente

  • 4-5 cartofi potriviti
  • sare
  • ceapa verde

Pentru sos:

  • 2 linguri de maioneza
  • 1 lingurita de mustar in sos balsamic
  • 50 g iaurt (activia)

Mod de preparare

Cartofii se curata de coaja si se taie in doua daca sunt mai mici,daca nu ii taiem felii mai groase.Se pun la fiert pentru 20 minute,se adauga si sare.

Cand sunt gata se scot intr-o strecuratoare,pentru a nu ramane apa deloc si se pun intr-un castron.

Imediat se prepara sosul,amestecand maioneza,mustarul si iaurtul,cu putin piper.Se amesteca bine si se toarna sosul format peste cartofi.

Se orneaza cu bucatele mici de ceapa verde

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu sos de mustar" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (39)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Salata de cartofi, cu oua, ceapa verde si ridichi rosii

Postat de RODIMUR

Salata de cartofi, cu oua, ceapa verde si ridichi rosii

Cartofii se spală, se fierb, se descojesc și se taie cubulețe. Se fierb tare ouăle, se decojesc și se taie felii. Se curăță cepele verzi, se spală și se taie rondele, cu tot cu...

Citeste continuarea

Piept de curcan in sos de mustar

Postat de mirela0911

Piept de curcan in sos de mustar

Se spala bucata de carne, apoi se sterge de apa cu prosoape absorbante. Se lasa deoparte. Intr-un bol se pune uleiul, sarea, piperul, boiaua si rozmarinul. Se amesteca, apoi se adauga mustarul....

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.05.2013, 12:20
la 09.05.2013, 12:31
la 09.05.2013, 12:34
super buni!
la 09.05.2013, 12:42
mai, n-ai liniste?))
la 09.05.2013, 12:45
motan
babi
elena

Vezi toate comentariile (39)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking