Ingrediente
- 1kg de cartofi
- 500g ciuperci(am pus cam multe)
- 500g carne de curcan
- 4morcovi
- 300ml smantana
- 300g cascaval
- 4oua
- 1leg.marar verde
- 1ceapa
- 50ml ulei
- sare
- piper
- 1lingura boia
- 1ceasca vin alb
Mod de preparare
Calim ceapa tocata marunt in ulei incins,adaugam ciupercile feliate.
Dupa ce s-a evaporat apa din ele adaugam carnea cubulete,dupa cateva minute vinul si lasam sa fiarba incet pana scade;
condimentam cu sare,piper,boia adaugam mararul tocat fin si amestecam intr-un vas cu cartofii si morcovul fiert separat si taiat cubulete.
Incorporam si jumatate din cascavalul ras,rasturnam apoi in tava,nivelam suprafata,deasupra punem amestecul de oua cu smantana,cascavalul ramas si dam la cuptor 20-30min.
Se serveste cald.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi Duphinoise" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (22)
|