Ingrediente
- 10-12 cartofi
- 300-400 gr. branza burduf
- 5 oua fierte (tari)
- 2 oua crude
- 200gr smantana
- 50 gr unt
- sare
- piper
- cateva felii de costita
Mod de preparare
Cartofii ii fierbem in coaja. Cand s-au racit usor ii curatam, ii lasam sa se raceasca si-i dam pe razatoarea cu ochiuri mari. Ouale le fierbem timp de 10 minute. Le dam pe razatoare.
Ungem un vas yena cu unt, punem asa: un strat de cartof ras, unul de branza si jumatate din cantitatea de ou ras, repetam straturile, terminand cu unul de cartofi. Ah, sa nu uit, sare si piper ....asa..putintel , printre randuri.
Batem ouale crude ,adaugam smantana,putina sare si turnam deasupra .
Felioarele de costita le repartizam neordonat:))))
Daca aveti inspiratie , "decorati" frumos, daca nu..mergeti dupa mine:))))
Bagati la cuptor pana simtiti un miros imbietor si auziti strigate:
-mamaaa, a ce miroase?
-A mancare !
-Da ' cum se cheama ?
-Mancare!
-AAAAA , e surpriza.
=))))
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi frantuzesti (dezorganizati :)))" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (54)
|