Gogosele de cartof

Postat de Constelatialeu in Aperitive / Garnituri
5 Sep 2014 | 3525 vizualizari
Gogosele de cartof

Pe post de aperitive calde sau reci sunt delicioase..

Ingrediente

  •  1,470 g cartofi albi fierti ( cantariti dupa ce i-am curatat de coaja)
  • 600 g branza de oaie ,sa fie tare
  • 5 oua
  • 400 g faina
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Mai intai punem cartofi la fiert in coaja,dupa ce au fiert se lasa la racit se curata de coaja si apoi se dau prin masina de tocat impreuna cu branza.Dupa ce am dat la masina cartofii si branza,adaugam 5 oua,omogenizam si adaugam faina.Obtinem o compozitie lipcioasa din care formam gogosele potrivite ca marime.Incingem uleiul bine si prajim gogoselele pana se rumenesc frumos.Se scot pe un servet ,se pot servi calde si reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosele de cartof" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (21)
Retete similare

Aperitive, antreuri, mizilicuri, salate, racituri pentru masa de Craciun si Revelion

Postat de Constelatialeu

Aperitive, antreuri, mizilicuri, salate, racituri pentru masa de Craciun si Revelion

Toate acestea necesita nu neaparat o tehnica de pregatire, tot ce am avut eu pe masa, mai putin salam, cascaval, sunca sisi si branza, restul sunt pregatite de mine.Iti trebuie vointa, placere si...

Citeste continuarea

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

la 05.09.2014, 21:53
Kroketten
la 05.09.2014, 21:56
:-d
la 05.09.2014, 21:57
Ce zici nemtoaico?
la 05.09.2014, 21:59
Ce ai facut tu acolo,eu inca nu le-am facut,super leoaico
la 05.09.2014, 22:05
bune bune

Vezi toate comentariile (21)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking