Langosi cu cartofi

Postat de manu_ela in Aperitive / Garnituri
5 Sep 2013 | 10476 vizualizari
Langosi cu cartofi

Iata o reteta foarte apreciata de familia mea.

Ingrediente

  • un cartof
  • 400 gr. faina
  • un ou
  • o lingura zahar
  • 20 gr. drojdie
  • 200 ml lapte
  • o lingura ulei
  • sare
  • Umplutura:
  • o ceapa
  • un ardei mic
  • 150 gr. salam
  • branza de vaca
  • sare
  • piper
  • o crenguta de cimbru

Mod de preparare

Cartoful se fierbe, se lasa la racit, apoi se da pe razatoare si Il amestecam cu restul ingredientelor. Aluatul trebuie framantat pana nu mai este lipicios, iar la urma adaugam uleiul si mai framantam un pic. Se lasa la dospit aproximativ 30 de minute. Se rup bucati din aluat si se pune umplutura. Punem uleiul la incins si prajim fiecare langosa.

Pentru umplutura se caleste ceapa si ardeiul in putin ulei impreuna cu crenguta de cimbru. Se adauga salamul taiat bucatele, si dupa ce se raceste putin se adauga si branza de vaca. Se condimenteaza dupa gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Langosi cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (9)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Langosi cu cartofi si smantana

Postat de daniastefania

Langosi cu cartofi si smantana

Dizolvam drojdia in laptele caldut. Adaugam faina, sarea si zaharul si framantam bine aluatul. Va rezulta un aluat moale si lipicios. Punem aluatul intr-un vas uns cu ulei. Ungem si aluatul...

Citeste continuarea

Langosi cu cartofi si cascaval

Postat de bahna_violeta

Langosi cu cartofi si cascaval

Pentru aluat:punem faina intr-un vas lasand mai multa faina pe margini si mai putina in centru , punem oul batut bine, punem drojdia inmuiata in apa calduta peste si amestecam bine ,punem sarea...

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.09.2013, 10:15
la 06.09.2013, 10:22
la 06.09.2013, 10:30
la 06.09.2013, 11:24
la 06.09.2013, 11:52
Bune

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking