Cartofi la tigaie cu costita si castraveciori

Postat de Corina33 in Porc
27 Aug 2010 | 4660 vizualizari
Cartofi la tigaie cu costita si castraveciori

Ingrediente

  • 700 g cartofi
  • 200 g ceapa
  • 400 g rosii din conserva
  • 4 castraveciori
  • 500 g costita afumata
  • 5 linguri ulei
  • 250 ml supa de legume (din 1/2 cub de supa)
  • sare, piper macinat

Mod de preparare

Se curata ceapa si se taie felii. Cartofii se curata, se spala si se taie rondele, nu foarte subtiri.

Se prajesc cartofii intr-o tigaie in ulei timp de aprox. 5 minute, apoi se adauga ceapa si se mai prajesc putin impreauna.Se condimenteaza cu sare si piper, se strivesc rosiile si se adauga impreuna cu supa de legume si se lasa sa fiarba acoperit aprox. 15 minute.

Intre timp se spala si feliaza castraveciorii, se indeparteaza oasele de la costita, iar carnea se taie cubulete.

Se adauga ambele ingrediente peste cartofi si se mai fierb aprox. 5 minute.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi la tigaie cu costita si castraveciori" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (23)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Carnati traditionali de porc

Postat de rocsi_1612

Carnati traditionali de porc

Carnea o spalam, o taiem cuburi apoi o trecem prin masina de tocat. Curatam usturoiul si il pisam. Intr-o cratita mai mare punem carnea tocata, usturoiul pisat, sarea, piper dupa gust, boiaua de...

Citeste continuarea

Carnati de casa afumati

Postat de Constelatialeu

Carnati de casa afumati

Intr-un vas incapator punem carnea tocata, apoi condimentele, nu toata cantitatea de condimente, aici fiecare jongleaza cu gustul sau, mai sarat, condimentat, usturoiat. De aceea e bine sa punem o...

Citeste continuarea

Comentarii

la 27.08.2010, 00:38
foarte buna mancarea ta...
la 27.08.2010, 00:49
Ela, te pup!
la 27.08.2010, 09:25
pe mine, nu? Arata excelent mancarica in farfuria aia
la 27.08.2010, 09:25
la 27.08.2010, 09:46
Buna?...foarte buna

Vezi toate comentariile (23)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking