Placinta aperitiv
Postat de Dya
Amestecam branza cu smantana si mararul tocat marunt. Adaugam condimentele si ouale si omogenizam compozitia, dupa care o turnam intr-un vas de yena uns cu putin ulei. Separat, calim usor...
Citeste continuareaO garnitura mai rapida nici ca se putea! Se prepara foarte usor si apoi se coc in folie de aluminiu.
Ingrediente
Mod de preparareCartofii se spala foarte bine, apoi se taie pe lung, in doua, dar nu de tot. In crestatura se aseaza o feliuta de unt, putina verdeata deasupra si sare. Se impacheteaza bine fiecare cartof in folie de aluminiu, se aseaza intr-o tava si se coc in cuptorul incins cam 45 de minute. Se verifica cu o furculita, daca intra usor in cartof inseamna ca sunt gata! Noi i-am servit alaturi de pui la gratar, cu sos de rosii si usturoi, ardei copt si dovlecel pane, o nebunie!! Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi copti cu unt si verdeata" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
|
Postat de Dya
Amestecam branza cu smantana si mararul tocat marunt. Adaugam condimentele si ouale si omogenizam compozitia, dupa care o turnam intr-un vas de yena uns cu putin ulei. Separat, calim usor...
Citeste continuareaPostat de xana
Cum nu am avut mai mult ficat de pui, am pus doar doi, mititei, la fiert timp de 10 minute. Apoi i-am tocat impreuna cu ciupercile. Intr-un castron am amestecat carnea tocata cu ciupercile si...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|