4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult
Ingrediente
Mod de preparareCartofii noi se spala fff bn cu un burete de vase nou. Se aseaza intr-o forma neaderenta in cazul meu o forma de tarta. Rozmarinul, ceapa, usturoiul se taie bucatele mici. Untul se topeste la microunde. Se pune peste unt amestecul de ceapa, usturoi si rozmarin. Cu o pensula se ung cartofii pe toate partile cu untul topit aromatizat. Se da la cutor pentru circa jumatate de ora, dupa care se rade cascaval deasupra lor si se mai lasa aproximativ 15 minute. Carnea pe care o aveam deja fiarta de cu o zi inainte, se taie felii ff subttiri. Se aseaza un strat de carne, se asezoneaza cu sare si piper, se mai aseaza inca un rand de carne pana ni se termina carnita. Se pune apa peste carne cat sa acopere carnea nu mai mult si se lasa la fiert cu capacul pus. Cand carnea e bine fiarta, se pune si sosul de rosii, de preferat facut de casa, mai fluid asa. Se mai fierbe 10 minute si e gata de servit. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi cu carnita de vita in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
|
4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult
Postat de Pungasa_Rogue
Preparare Reteta traditionala de gulas unguresc cu galuste Ceapa se curata de foi, se spala si se taie grosier, dupa care se caleste in 50 ml ulei. Se adauga carnea taiata cubulete si se...
Citeste continuareaPostat de camelia75
Mod de preparare vita cu sos 1.Spalati bine carnea,apoi o taiati cubulete. 2.In vasul Zepter,puneti uleiul de masline,apoi carnea si acoperiti cu capacul.Focul trebuie sa fie mic.Cand acul...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|