Cartofi noi cu muschiulet Montana si sos de smantana

Postat de mihaelar63 in Salate
5 Iun 2015 | 4187 vizualizari
Cartofi noi cu muschiulet Montana si sos de smantana

O salata consistenta cu cartofi noi. Se poate servi atat cald cat si rece. Se prepara foarte usor si rapid.

Ingrediente

  • 1 kg cartofi noi
  • 300 g muschiuelet Montana
  • 100 ml ulei masline
  • sare
  • piper
  • 1 legatura mica de patrunjel verde
  • salata verde creata, ardei rosu - pentru decor
sos :
  • 200 ml smantana slaba
  • 2 linguri hrean razuit/pasta hrean din comert
  • 2 lingurite mustar cu boabe intregi
  • sare

Mod de preparare

  1. Cartofi noi se pun sa stea in apa calduta o ora. Se curata cu un buretel de spalat vasele (pe care-l folositi doar in acest scop).
  2. Cartofii bine spalati se pun la fiert in apa cu sare si cu coditele de la patrunjel. Vor fierde repedein maximum 15 minute.
  3. Scurgeti apa de pe cartofi si dupa ce se racesc suficient sa-i puteti manipula se taie in rondele nu foarte subtiri.
  4. Amestecati rondelele de cartofi cu ulei de masline si restul de patrunjel tocat.
  5. Feliati muschiuletul afumat si picant in felii subtiri. Daca doriti puteti praji feliile de mezel.
  6. Preparti sosul amestecand smantana cu hrean, mustar si sare.
  7. Taiati salata verde fideluta. Taiati ardeiul rosu cuburi mici.
  8. Asezati cartofii pe un platou mare. Asezati musciuletul pe margini si centru. Puneti sosul deasupra cartofilor. Decorati cu salata verde si ardei rosu.
  9.  Pofta buna !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi cu muschiulet Montana si sos de smantana" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Salata de fasole rosie cu carnat de porc

Postat de mihaelar63

Salata de fasole rosie cu carnat de porc

Carnatul de porc se feliaza. Fasolea boabe se scurge de lichidul in care a fost conservata si se clateste cu apa rece. Scurgeti intr-o strecuratoare. Ceapa verde se curata, se...

Citeste continuarea

Salata de vinete cu ciuperci si ardei copti in vasul Zepter

Postat de simona72

Salata de vinete cu ciuperci si ardei copti in vasul Zepter

Vinetele spalate si sterse de apa cu un prosop de bucatarie se taie in doua pe lungime. Am pus vasul zepter pe foc cu capacul pus, iar cind acul termocontrol a ajuns la rosu am pus jumatatea de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.06.2015, 00:10
bun bun
la 06.06.2015, 05:55
ce bunatateeeee!!
la 06.06.2015, 07:26
Ce bun!
la 06.06.2015, 07:41
Foarte buni!
la 06.06.2015, 07:58
O bunatate!!

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking