Cartofi pai cu friptura de porc

Postat de krysty in Mancaruri cu carne
18 Dec 2013 | 4287 vizualizari
Cartofi pai cu friptura  de porc

Aceasta reteta este realizata 100% de sotul ;)

Ingrediente

  • 8 cartofi
  • 500 ml ulei
  • 600 g carne de porc
  • sare
  • 250 ml apa

Mod de preparare

Spalam carnea de porc cu apa rece, apoi o punem la prajit in ulei . Adaugam o cana de apa( ca sa fiarba putin carnea inainte) si putina sare.

Cand carnea este rumenita pe ambele parti ,se scoate pe un platou.

 Se curata cartofii de coaja. Se spala foarte bine si apoi se taie pai .

Se pun la prajit in ulei .Se aduga sarea.Cand s-au rumenit,  se scot cu o paleta pe  platou langa carne  si se servesc calzi .

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi pai cu friptura de porc" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (17)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ceafa de porc la gratar, cu cartofi pai si muraturi

Postat de vasimur

Ceafa de porc la gratar, cu cartofi pai si muraturi

Pasul 1. Mai întâi tăiem carnea felii, nu mai groase de un deget (1-2 cm), o spălăm bine după care o  ștergem cu prosoape de hârtie (pentru a îndepărta gustul...

Citeste continuarea

Friptura preparata la Dry Cooker cu cartofi pai

Postat de mihaelab

Friptura preparata la Dry Cooker cu cartofi pai

Carnea o taiem bucati  si o punem intr-o punga care se inchide etans,peste care adaugam vinul,cimbrul,piper,boia iute,foi dafin,delikat si busuioc. Apoi le inchidem si le lasam asa pana a...

Citeste continuarea

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max + Espresso Machine

- 1500 lei
2999.99 lei
1499.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

Comentarii

la 18.12.2013, 10:17
Bună treabă, dar o las să mai aştepte până pe mioercuri.
la 18.12.2013, 10:30
Daca-i Craciun , atunci sa fie traditie ... cea mai buna leguma-i porcul
la 18.12.2013, 10:51
la 18.12.2013, 10:59
se pare ca porcu pe bucataras se mananca ppana de craciun la cate retete se posteaza
la 18.12.2013, 11:09
bun bun

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking