Cartofi taranesti ca la bunica :)

Postat de AnyCostescu in Aperitive / Garnituri
27 Sep 2012 | 18466 vizualizari
Cartofi taranesti ca la bunica :)

bunica ii facea mai deliciosi pentru ca punea si putina slaninuta in ei..:d

Ingrediente

  • 1 ceapa mare ( eu zic ca ar merg si 2)
  • 1 ardei gras
  • 1 baby morcov
  • 1 rosie
  • 3 catei usturoi
  • 10 cartofi medii ca marime
  • 5 lg ulei
  • 1/2 carnat de porc cu busuioc
  • patrunjel
  • condimente

Mod de preparare

Cartofii se fierb in coaja si se lasa la racit.

Ceapa se curata, se taie marunt si se pune la calit. Ardeiul, rosia si morcovul se curata si se taie tot marunt si se pun la calit cu ceapa. Carnatul se taie felioare subtiri si se pune langa legume. Cartofii se curata si se taie in 4. Se pun si ei la calit cu legumele. Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust. Se lasa pana se rumenesc putin. Daca mai trebuie mai completati cu putin ulei. La sfarsit se adauga usturoiul tocat.

Se serveste cu muraturi sau cu iaurt de tara..sunt super buni :d zic eu :d

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi taranesti ca la bunica :)" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (32)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Humus reteta cu lipii integrale

Postat de cristeena20

Humus reteta cu lipii integrale

Humus reteta Pregatim lipiile: amestecam faina cu sarea si bicarbonatul, adaugam uleiul de masline si turnam treptat apa calduta, framantand un aluat potrivit. Il lasam sa se odihneasca pt...

Citeste continuarea

Soufflé cu cascaval si condimente

Postat de comanligia

Soufflé cu cascaval si condimente

Mai intai am incins cuptorul la 180°c. Pe aragaz am topit untul intr-o craticioara apoi peste am adaugat faina si am amestecat continuu pana sa incorporat. Am adaugat laptele si am...

Citeste continuarea

Comentarii

la 27.09.2012, 18:04
Pot sa vin la tine la masa??
Excelent
la 27.09.2012, 18:05
la 27.09.2012, 18:08
Buni, buni!
la 27.09.2012, 18:16
:*:*
la 27.09.2012, 18:18
acum fac si eu anyy

Vezi toate comentariile (32)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking