Cartofi umpluti

Postat de sandytza in Mancaruri cu carne
5 Iun 2009 | 4115 vizualizari
Cartofi umpluti

O reteta gustoasa

Ingrediente

  • 6 cartofi
  • 250 gr tocatura de vita
  • 1 ceapa
  • 1/2 ardei
  • 3 linguri ulei
  • 100gr branza
  • oregano
  • curry,
  • patrunjel
  • sare,
  • piper
  • 2 linguri de orez
  • 1 ou

Mod de preparare

Se fierbe orezul.Cartofii se taie in doua si se baga la cuptor la 180grade 30 min pana intra furculita in ei.Se caleste ceapa cu ardelul in 2 linguri ulei apoi se adauga carnea tocata. se adauga condimentele si oul si se mai lasa 1 minut pe foc amestecand continu.Se adauga orezul fiert. se scot cartofii si se scobesc . partea scoasa din cartofi se adauga la amestecul de carne si se umple cartofii scobiti. se adauga o lingura de ulei peste ei si se baga la cuptor 15-20 min 180 grade, se scot se adauga branza pe fiecare cartof si se mai baga 5 min la cuptor. Separat sa face un sos din 1 lingura de faina 1/2 cana lapte si 1/2 cana pasta de rosii. Se adauga sare si zahar dupa gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi umpluti" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (0)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Reteta de cartofi umpluti cu bacon si ciuperci

Postat de Bucataras

Reteta de cartofi umpluti cu bacon si ciuperci

Iata cum se prepara Reteta de cartofi umpluti cu bacon si ciuperci: Fierbeți cartofii în coajă și crestați o felie în partea superioară a fiecăruia....

Citeste continuarea

Cartofi umpluti

Postat de panacris

Cartofi umpluti

Cartofii se spală, se înțeapă cu o scobitoare sau băț de frigarui din loc în loc, apoi se stropesc cu ulei de măsline și asezonează cu ierburi de Provence  (cimbru,...

Citeste continuarea

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking