Cartofi umpluti cu branza

Postat de miha in Aperitive / Garnituri
22 Mar 2010 | 7435 vizualizari
Cartofi umpluti cu branza

Ingrediente

  • 4 cartofi
  • 50 g branza de vaci
  • 50 g telemea
  • 50 g cascaval
  • 50 g unt
  • sare si piper
  • cateva linguri de cascaval ras pt presarat deasupra

Mod de preparare

Cartofii se spala si se coc in coaja.

Intr-un castron se amesteca branzeturile, se potriveste gustul de sare si piper.

Se scot cartofii din cuptor, daca furculita intra usor in ei sunt gata. Se cresteaza pe lungime, apoi cu o lingurita se scobeste miezul, cu grija sa nu rupem coaja. Miezul se incorporeaza in crema de branza.

Punem cate un cubulet mic de unt in fiecare coaja, iar restul il incorporam in compozitia pt umplutura, cat miezul de la cartofi este cald.

Se umplu cartofii, se presara cu cascaval ras si se dau la cuptor pentru 10-15 minute.

Se servesc calzi.

Sursa

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi umpluti cu branza" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (7)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Cartofi la cuptor, umpluti cu branzeturi

Postat de merisor67

Cartofi la cuptor, umpluti cu branzeturi

Spalam cartofii bine si ii punem la fiert in apa clocotita, in care adaugam o lingura sare si o lingura zahar. Partea cu zaharul am preluat-o de la Vladut, bucatarul de la Neatza. ...

Citeste continuarea

Jacket Potatoes cu Trio Delaco

Postat de AlexTeacher

Jacket Potatoes cu Trio Delaco

Inveleste cartofii in staniol si gaureste-i din loc in loc cu un bat de frigaruie; Introdu-i in cuptorul incins in prealabil la 190 de grade;...

Citeste continuarea

Comentarii

la 23.03.2010, 22:14
chiar ma gandeam, cand dau coaja intr-o parte! foarte tare!
la 24.03.2010, 14:55
Multumesc Teo!
la 25.03.2010, 12:02
f bn arata, fac si eu ceva in genul asta
la 25.03.2010, 19:45
minunati
la 25.03.2010, 20:37
Foarte bine arata!minunati!

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking