Ingrediente
- 10 cartofi
- 600 -700g ciuperci champinion(sincer nu am masurat ca am luat mai multe)
- sare
- piper
- 2 cepe
- ulei de masline
- patrunjel verde
- ardei rosu 1/2
- 1 canita pasta de tomate
- 1 canita de apa
- ulei
Mod de preparare
Se pun cartofi sa fiarba in coaja aproximativ 30-35 minute
Se curata de coaja apoi se scobesc bine cu un cutit cu varf se ung cu putin ulei inauntru apoi se sareaza si se umplu cu compozitia de ciuperci
Ciupercile se curata si se taie marunt sau se toaca
Ceapa se toaca si se pune la calit in ulei,apoi se pune ardeiul taiat cubulete sau tocat si se lasa sa se calesca cateva minute, dupa care se pun ciupercile,sare si piper si se lasa sa fiarba 10-15 minute,la final se pune patrunjel verde tocat
Cu acesta compozitie am umplut cartofii (fara miezul de la cartofi,erau ciuperci destule) si se pun intr-un vas uns bine cu ulei ,apoi am amestecat 1 canita de pasta de tomate cu 1 canita de apa si am pus peste cartofi. Se pun la cuptor aproximativ 30 minute la 160 grade
Este o mancare foarte buna si gustoasa se poate pune si ou si cascaval ,dar eu am preagtit de post
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi umpluti cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (21)
|