Cascaval pane

Postat de Ina in Aperitive / Garnituri
28 Sep 2010 | 49330 vizualizari

Daca vrem sa obtinem un cascaval pane "aratos", adica sa nu curga in cratita si sa nu se imbibe cu grasime, trebuie sa tinem cont de cateva amanunte... Va prezint mai jos metoda mea de pregatire a cascavalului pane.

Inapoi la reteta

Comentarii (61)

la 28.09.2010, 21:38
La masaaaaaaaa!!!!!!!!!!
la 28.09.2010, 21:39
primaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
la 28.09.2010, 21:40
Ionixxxxxx,pune furculitele
la 28.09.2010, 21:40
am zis sa scriu ca-s prima si apoi comentez eu am invatat de la Oana un truc.... sa-l pun putin in congelator si nu mai curge arata bine raaaaaaaaaaaaaaaau... sotul meu adora cascavalul pane
la 28.09.2010, 21:40
ce dor imi este de cascaval pane......
la 28.09.2010, 21:41
Ela
la 28.09.2010, 21:41
le pun... de obicei pun furculitele mai intai... dar am zis sa scriu, sa nu mi-o ia alta inainte
la 28.09.2010, 21:41
Va poftesc la masa, fetele!!!
la 28.09.2010, 21:45
Prezeeeeeeeeeeeeeeeeeent cu tot cu furculite
la 28.09.2010, 21:50
am sosit!
la 28.09.2010, 21:55
Dia stai bine acolo pe iarba?vine imediat Ina si te serveste
la 28.09.2010, 21:59
chiar arata tare bineeee
la 28.09.2010, 21:59
Foarte bine stau Ela eram tare obosita ma alergase Lupu' toata padurea
la 28.09.2010, 22:02
asa urat era lupul de fugeai de el????
la 28.09.2010, 22:16
am veniiiiit!!!! Unde-i iarba, ca n-o vad

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking