Cascaval pane

Postat de Ina in Aperitive / Garnituri
28 Sep 2010 | 49330 vizualizari

Daca vrem sa obtinem un cascaval pane "aratos", adica sa nu curga in cratita si sa nu se imbibe cu grasime, trebuie sa tinem cont de cateva amanunte... Va prezint mai jos metoda mea de pregatire a cascavalului pane.

Inapoi la reteta

Comentarii (61)

la 28.09.2010, 22:17
aaaa, gata, acum s-a schimbat avatarul Place
la 28.09.2010, 22:18
Adriana, Dia', stati sa va fac altul, sa-l papati cald
la 28.09.2010, 22:22
Nu era urat deloc Ela dar nu vroiam sa cedez asa,din prima
la 28.09.2010, 22:22
Mersi Ina
la 28.09.2010, 22:26
ai fi putut sa te impiedici...era mai usor....
la 28.09.2010, 22:32
Era,dar nu strica si ceva miscare dupa atatea mancarici pe-aici
la 28.09.2010, 22:33
mai ai ca am ajuns cam tarziu
la 28.09.2010, 22:34
mai pune o felie si pentru mine ca e buuuun cald
la 28.09.2010, 22:35
Multumesc...cald e grozav!
la 28.09.2010, 22:39
am sosit.................prrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrima sunt prima
la 28.09.2010, 22:41
Maria unde esti primaaaaa????
la 28.09.2010, 23:07
bravo ina, si multumesc.
mereu mi se imprastie in tigaiee bun da' urat, marca gaby_d)). ms mult de pont, al tau e tare mumos
la 28.09.2010, 23:07
ela, las-o mah, asa-i place ei iluzia)))
la 28.09.2010, 23:10
la 28.09.2010, 23:13

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking