Cascaval pane
Postat de Ina in Aperitive / Garnituri 28 Sep 2010 | 49330 vizualizari
Daca vrem sa obtinem un cascaval pane "aratos", adica sa nu curga in cratita si sa nu se imbibe cu grasime, trebuie sa tinem cont de cateva amanunte... Va prezint mai jos metoda mea de pregatire a cascavalului pane.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (61)
la 29.09.2010, 22:40
Ioanei mele dragi ii place tare mult. Si mie, insa de cind cu Nutri ....
la 01.10.2010, 08:24
si mie imi place mult
la 02.10.2010, 00:21
la 02.10.2010, 02:39
vreau dar cu bucata cea mare de ardei rosu 5f
la 03.10.2010, 11:49
chiar ca nu mai mancasem de ceva vreme.ma invit si eu te rog.
la 03.10.2010, 13:18
am ajuns si eu
ms pentru sfaturi ...eu pana acum nu am indraznit sa fac cascaval pane....am avut o prima experienta nu prea placuta.
la 04.10.2010, 20:32
No, daca-mi place ceva, apoi tare-mi place cascavalul pane, eu mai fac uneori din cas de oaie mai uscat. Iau si eu o bucata.
la 20.04.2011, 21:54
Ce-mi place mie cascavalul panee.
la 16.08.2012, 00:27
super
la 29.01.2013, 19:05
Da, minunat!
la 29.01.2013, 19:40
Super fain, preferatul domnului meu. Iaca acum va servi mai des..
la 17.02.2013, 10:09
Inaa m-am chinuit de nustiu cate ori sa fac cascaval pane si de fiecare data maa enervam ca ,cascavalul curge in tigaie.mersi de sfaturile tale.o sa fac curand si o sa aduc poze muahh
la 17.02.2013, 15:50
hmmm ce bun
COMENTEAZA