Castraveti umpluti cu telemea delaco si ceva fin delaco

Postat de babi5 in Aperitive / Garnituri
12 Dec 2014 | 2592 vizualizari
Castraveti  umpluti cu telemea delaco  si ceva fin delaco

O idee si de la Babi pentru a suplimenta aperitivele la masa de Craciun si Revelion.Un aperitiv usor de realizat si foarte gustos.Il recomand cu mult drag.

Ingrediente

  • 200 telemea delaco
  • 2 linguri ceva fin delaco
  • 1 lingurita unt
  • 1 lingurita marar verde tocat
  • piper alb
  • 1/2 ceapa rosie
  • 1 bucatica morcov pentru decor
  • frunze patrunjel pentru decor
  • 1 bucatica ardei galben( eu nu am avut)
  • 1 castravete sera mai mare( si cit se poate de drept)

Mod de preparare

Castravetele  se spala se taie in doua  apoi fiecare bucata in doua, obtinind astfel 4 bucati pe care le scobim bine cu o lingutita, le asezam pe un platou.

Ceapa o curatam o spalam si o tocam marunt  impreuna cu bucatica de ardei ,telemeaua se da prin razatoarea mica( cine are razatoare speciala pentru brinzeturi , eu am).

Apoi se pune intr-un castron se amesteca cu  untul , mararul, piperul, ceapa rosie si ceva fin de la delaco ( daca cumva este prea moale mai punem un picut de telemea  rasa) cu pasta  obtinuta umplem castravetii( cu un pos daca se poate si profesionist are duzele mai mari) al  meu s-a stricat asa ca am folosit o punga.

Ornam cu bucatele de morcov sau gogosar rosu( sau si cu una si cu alta dupa imaginatia fiecaruia) se pune la rece pentru 30 minute  apoi se feliaza drept sau vertical si asezam pe platou impreuna cu alte preparate.

Sa va fie de folos si ajutor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Castraveti umpluti cu telemea delaco si ceva fin delaco" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (28)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Aperitiv coltunasi cu carne tocata preparati la cuptor

Postat de merisor67

Aperitiv coltunasi cu carne tocata preparati la cuptor

Pentru aluatul de colțunași, cernem 3/4 din cantitatea de făină într-un vas și o amestecăm cu puțină sare. Facem o adâncitură la mijloc unde punem: gălbenușurile, untul rece...

Citeste continuarea

Covrigi cu unt si cascaval

Postat de mirela0911

Covrigi cu unt si cascaval

Intr-un bol se pune faina iar pe margine sarea. Se face o gropita in mijloc si se pune drojdia uscata, zaharul, se toarna laptele caldut, oul si untul topit. Se amesteca cu o paleta pana se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 12.12.2014, 12:19
Buna gustarica
la 12.12.2014, 12:23
la 12.12.2014, 12:24
foarte buni!
la 12.12.2014, 12:27
la 12.12.2014, 12:34
Adele, Corinuta,MotanLaOale, multumesc mult sa stiti ca sunt deliciosi

Vezi toate comentariile (28)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking