Ceafa de porc cu carnati ,cartofi si bere la cuptor

Postat de COSTEO in Porc
1 Apr 2013 | 13835 vizualizari
Ceafa de porc cu carnati ,cartofi si bere la cuptor

Ingrediente

  • 8 fleci ceafa porc
  • 8 carnati afumati
  • 1/2 kg cartofi
  • sare
  • piper
  • rozmarin
  • 1 capatana usturoi
  • 1 l bere

Mod de preparare

Ceafa de porc se condimenteaza se sareaza dupa gust ,piper.

Carnatii se taie rondele mai groase.

Cartofi se curata  si se taie in patru si se freaca cu putin rozmarin si usturoi pisat ,cimbru si se lasa 15 min sa se linisteasca.

Tava se unge cu ulei si se asaza bucatile de ceafa ,carnati si cartofi.

Usturoiul de pune in tava cu coaja, zdrobit.

Se pune berea peste bucatile din tava si se lasa la cuptor 100 min la 180 grade.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc cu carnati ,cartofi si bere la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (15)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Tocana mixta cu carnati de casa

Postat de eumimi

Tocana mixta cu carnati de casa

Taiem carnatii rondele, iar carnea o tocam cubulete.  Punem carnatii si carnea in ulei incins la calit pentru 4-5 minute, apoi adaugam ceapa tocata si mai lasam cateva minute pana cand...

Citeste continuarea

Cotlet de porc marinat cu mustar si patrunjel

Postat de gurita_ta2005

Cotlet de porc marinat cu mustar si patrunjel

Intr-un castron adanc punem mustarul, 2 lingurite de apa si patrunjelul tocat marunt, se amesteca compozitia, se pun feliile de cotlet de porc, se ung pe ambele parti si se lasa la marinat timp de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 01.04.2013, 19:03
la 01.04.2013, 19:12
Cred ca leguma preferata e ...carnea ))
o mancare buna
la 01.04.2013, 21:27
cartofii se lasa sa se linisteasca, pestele din cealalta reteta sa se odihneasca...
cam agitata mancarea ta)
la 01.04.2013, 22:10
Bunnnnnnn
la 01.04.2013, 22:25
Gaby,la altii e agitata mancarea,la noi e linistita dar suntem noi agitate

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking