Ceafa de porc cu suc de rosii si vin la cuptor

Postat de COSTEO in Porc
11 Apr 2013 | 14467 vizualizari
Ceafa de porc cu suc de rosii si vin la cuptor

Ingrediente

  • 8 fleici ceafa
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 ardel rosu( verde)
  • 4 catei usturoi
  • 1 cana suc de rosii
  • 1 cana vin alb
  • sare
  • piper
  • cimbru

Mod de preparare

Feliile de ceafa le condimentam cu sare ,piper si cimbru pe ambele parti,apoi se lasa deoparte.

Ceapa se taie julien ,morcovul rondele  si se aseaza intr-o tava unsa cu ulei.Punem ceafa in tava, printre bucatile de ceafa  punem fasii de ardel rosu (verde),adaugam niste catei de usturoi striviti cu cutitul (cu lama) .

Tava se da la cuptor la 160 grade pentru 20 minute,intorcand ceafa pe ambele parti pentru a se rumeni putin.

Dupa cele 20 minute  adaugam cana de vin si cana de suc de rosii si lasam la 180 grade pentru 100 minute .

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc cu suc de rosii si vin la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (16)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Friptura de porc la cuptor cu piure in straturi

Postat de Patricia_Iordache_79

Friptura de porc la cuptor cu piure in straturi

Cum pregatim friptura de porc : Condimentam bucatile de ceafa cu sare, piper si cimbru si le lasam de-o parte. Taiem ceapa feliute subtiri, morcovul rondele si ardeiul gras feliute si le...

Citeste continuarea

Ceafa de porc la cuptor

Postat de jolygina

Ceafa de porc la cuptor

Pregatim carnea spaland-o si apoi cu varful unui cutit facem niste buzunarele mici pentru a introduce graunti de usturoi zdrobiti cu lama cutitului ,asa au aroma mai multa . Preparam sosul...

Citeste continuarea

Comentarii

la 11.04.2013, 20:21
bun bun
la 11.04.2013, 20:27
ce bine arata carnita asta!
la 11.04.2013, 20:28
multumesc!
la 11.04.2013, 20:44
APETISANTA!!!!
la 11.04.2013, 21:07
iti cam place carnea Costeo

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking