Ceafa de porc la gratar cu legume mexicane

Postat de dariadeea in Porc
24 Iun 2013 | 6417 vizualizari
Ceafa de porc la gratar cu legume mexicane

Ingrediente

  • 500 g de ceafa de porc
  • 700 g legume mexicane
  • 1 ceapa
  • ulei de masline
  • delicat legume,condimente carne de porc la gratar
  • 2 catei usturoi

Mod de preparare

Ceafa de porc am portionat-o in 3 portii ,am batut-o cu ciocanul de snitele.Usturoiul l-am pisat foarte bine,l-am amestecat cu 2 linguri de ulei de masline si cu o lingura de condimente pentru carne de porc.Am uns carnea si am am pus-o pe un platou pe care l-am acoperit cu folie si l-am lasat la frigider 1 ora.

Intr-o oala am pus 3 linguri ulei de masline,am adaugat ceapa tocata cat mai marunt ,am lasat un pic sa se caleasca apoi am adaugat amestecul de legume ,am pus apa foarte putina( pentru ca fierb foarte repede) si am lasat sa fiarba la foc mic.Cand au fost aproape gata am pus un pic de delicat de legume de la secretul gustului.

Ceafa am facut-o pe gratar.Am servit cu amestecul de legume.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc la gratar cu legume mexicane" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (8)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Pulpa de porc la cuptor

Postat de rocsi_1612

Pulpa de porc la cuptor

Spalam pulpa de porc, o asezam pe niste servetele si o stergem de apa. Intr-un bol amestecam sare, piper si boia dulce, luam din acest amestec si frectionam bine pulpa pe toate partile. Curatam...

Citeste continuarea

Chifteluţe cu susan

Postat de Dya

Chifteluţe cu susan

Intr-un bol mai mărişor adăugăm, rand pe rand, carnea şi ouăle, verdeţurile tocate mărunt, usturoiul pisat şi susanul. Presărăm sarea şi piperul după gust şi amestecăm compoziţia...

Citeste continuarea

Comentarii

la 24.06.2013, 17:27
la 24.06.2013, 17:44
la 24.06.2013, 18:14
la 24.06.2013, 18:28
la 24.06.2013, 18:39

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking