Ceafa de porc si carnati la cuptor cu cartofi natur

Postat de carla27carla in Porc
21 Oct 2010 | 7117 vizualizari
Ceafa de porc si carnati la cuptor cu cartofi natur

Ingrediente

  • 4 felii de ceafa de porc
  • 3 carnati proaspeti subtiri
  • cimbru,busuioc
  • ulei
  • vegeta,piper
  • 1 kg de cartofi
  • sare
  • patrunjel frunze

Mod de preparare

se curata cartofii si se spala,apoi se taie cubulete si se pun la fiert in apa cu sare.Intre timp se pun feliile de ceafa de porc intr un vas de yena,se condimenteazacu vegeta,piper,cimbru si busuioc,deasupra se pun carnatii,se adauga apa si ulei si se dau la cuptor.Cartofii fierti se scurg de apa .Intr o cratita se pune ulei si se pune pe foc,se adauga cartofii amestecand incet,se mai pune un pic de vegeta si frunzele de patrunjel tocate marunt.Cand e facuta si carnea se scoate din cuptor si se servesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc si carnati la cuptor cu cartofi natur" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (12)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Mini checuri din carne cu mozzarella

Postat de rocsi_1612

Mini checuri din carne cu mozzarella

Ceapa verde curatata, o taiati rondele. Patrunjelul verde il tocati marunt. Intr-un bol amestecati carnea tocata, cu ceapa verde si patrunjelul. Adaugati oul, apoi presarati sare, piper, boia...

Citeste continuarea

Muschiulet fraged de porc cu ciuperci la cuptor si orez cu parmezan

Postat de rocsi_1612

Muschiulet fraged de porc cu ciuperci la cuptor si orez cu parmezan

Spalati carnea, o stergeti bine. Incingeti un grill, rumeniti carnea pe ambele parti, apoi o scoateti pe un platou. Intr-un bol amestecati uleiul, ketchup-ul, sare, piper, boia dulce, oregano...

Citeste continuarea

Comentarii

la 22.10.2010, 10:38
Ce bine ca sunt prima,pap repede si plec
la 22.10.2010, 11:04
si eu vin la papat
la 22.10.2010, 12:27
ioi...ce carnatda-i cam subtire...nu?arata ff bn papa tau 5f
la 22.10.2010, 14:12
la 22.10.2010, 17:06
ms fetelor

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking