Ingrediente
- 1 kg spanac congelat
- 2 oua
- 200 g cascaval razuit
- 200 g crema Philadelphia
- 2 linguri de unt
- 200 g somon afumat
- sare, piper
- o ceapa
Mod de preparare
Spanacul l-am dat in clocot. L-am lasat sa se raceasca si l-am tocat.
Spanacul foarte bine stors ( cred ca aici am gresit ca nu am inistat cu storsul si si-a lasat foarte multa apa) l-am amestecat cu doua oua si l-am asezat in tava de la aragaz pe hartie de copt.
Deasupra am razuit cascavalul si l-am pus la cuptor pana s-a topit ( atentie, nu rumenit!).
Se lasa la racit. ( iar cred ca am gresit aici ca nu am mai avut rabdare ca era foarte tarziu...si nu am lasat sa se raceasca de tot.)
Intindem somonul pe toata suprafata asa felii intregi.
Deasupra intindem crema de branza amestecata cu untul.
Cu ajutorul hartiei de copt rulam si apoi infasuram in folie alimentara si lasam la frigider.
Cum am zis nu s-a inchegat...asa ca a urmat transfomarea...asa ca am calit o ceapa tocata marunt si am amestecat-o cu acest amestec...am mai lasat putin pe foc .... si a iesit ceva gustos.
Daca ti-a placut reteta noastra ""Ceva" cu spanac" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (11)
|