Chec aperitiv cu parizer de pui

Postat de Sim0naWorld in Aperitive / Garnituri
8 Mai 2012 | 10579 vizualizari
Chec aperitiv cu parizer de pui

Sursa: gourmandine

Ingrediente

  • 500 g parizer de pui
  • 1 ardei gras rosu
  • 1/2 ardei gras verde
  • 13 fire ceapa verde
  • 2 triunghiuri branza topita
  • 5 oua
  • 3 linguri faina
  • 3 linguri smantana
  • sare
  • piper
  • fulgi ardei iute
  • ulei

Mod de preparare

Parizerul l-am taiat cubulete si l-am calit in putin ulei, iar cand a fost gata l-am lasat la scurs si racit. In acelasi ulei am calit ardeii si ceapa verde tocate marunt, lasandu-le si pe acestea la scurs si racit.

Folosind 2 boluri mari, am separat albusurile de galbenusuri.

Galbenusurile le-am amestecat cu ceapa, ardeii si parizerul calite si racite, branza topita, smantana, sarea si piperul. Am amestecat pana s-au omogenizat bine.

Albusurile le-am mixat spuma, apoi am adaugat faina in ploaie, amestecand usor ptr a nu se lasa.

Peste amestecul de galbenusuri, am adaugat compozitia de albusuri, amestecand usor cu o spatula de jos in sus.

Am uns cu ulei 2 tavite de chec, apoi am turnat compozitia si am dat-o la cuptorul preincalzit pentru 45 de minute, sau pana trece testul scobitorii.

Poftiti la masa!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv cu parizer de pui" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (38)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Chec aperitiv

Postat de cristina1985

Chec aperitiv

Se taie sunca ( sau pieptul de pui si se fierbe 1 ora ), cascavalul, branza telemea,maslinele (in jumatate), gogosarul (copt si curatat de pielita). Intr-un castron punem faina, adaugam praful...

Citeste continuarea

Aperitiv

Postat de ela

Aperitiv

Curatam ardeii si ii taiem cubulete. Ciupercile le punem la scurs intr-o sita cu putin timp inainte. Mezelurile le taiem marunt. Batem albusurile cu un praf de sare,apoi adaugam...

Citeste continuarea

Comentarii

la 08.05.2012, 19:11
foarte bun
la 08.05.2012, 19:16
bun bun
la 08.05.2012, 19:18
excelent de bun si foarte frumos l-am adaugat la favo....
la 08.05.2012, 19:22
la 08.05.2012, 19:29
...arata super si stiu ca este foarte bun, pentru ca am si eu o reteta asemanatoare in caietul meu de suflet (caietul de retete al mamei) iar reteta asta ne-o facea mereu de sarbatori, si binenteles ca am preluat stafeta si la ocazii este totdeauna un aperitiv apreciat....si gand la gand cu bucurie... chiar ma gandeam sa fac zilele astea ca sa impartasesc si cu voi reteta mea (difera un pic la ingrediente)...promit sa o fac si eu cat de curand ! ...oricum

Vezi toate comentariile (38)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking